Πρωτοβουλίες για περιορισμό των πολλών τροχαίων ατυχημάτων στον βόρειο Έβρο

Πρωτοβουλίες για περιορισμό των πολλών τροχαίων ατυχημάτων στον βόρειο Έβρο

Πρωτοβουλίες και ανάληψη διαφόρων δράσεων για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση κυρίως των νέων ανθρώπων προκειμένου να μειωθούν τα τροχαία ατυχήματα που άρχισαν και πάλι να αυξάνονται, προτίθενται να πάρουν στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Αυτό τόνισε σήμερα ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου Κώστας Βαφειάδης και έδωσε μάλιστα περισσότερες λεπτομέρειες.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό MAXIMUM FM, ο κ.Βαφειάδης τόνισε: “Υπάρχουν πράγματι πολλά ατυχήματα στον βόρειο Έβρο, κυρίως από μέθη και έχει αρχίσει να αυξάνεται ανησυχητικά ο αριθμός. Συμβάλλει αρνητικά και η αύξηση παρουσίας πολλών ξένων που διέρχονται από την περιοχή, κυρίως Βούλγαρων. Γι’ αυτό σκεφτόμαστε να κάνουμε αρχικά μια εκδήλωση σε συνεργασία με αστυνομία, ευαισθητοποίησης κυρίως των νέων ανθρώπων, γιατί είναι κρίμα να ξεκινήσουμε το καλοκαίρι με βαριά τροχαία ατυχήματα και σε κάποιες τραγικές περιπτώσεις θανατηφόρα.

Θα δούμε τί μορφή θα έχει αυτή η εκδήλωση. Πρέπει όμως να στοχεύσουμε ιδιαίτερα στα σχολεία. Δεν μπορεί να γίνει τώρα αυτό γιατί κλείνουν, αλλά από τη νέα σχολική χρονιά θα πάμε στα σχολεία με μικτά συνεργεία. Να μκλήσουμε στα παιδιά και να περάσουμε τα μηνύματα μείωσης των τροχαίων>