ΕΒΡΟΣ: Στις 2 Ιουνίου ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ (τα διόδια) και στις 14 ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΟΥΜΕ (το Νοσοκομείο)

ΕΒΡΟΣ: Στις 2 Ιουνίου ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ (τα διόδια) και στις 14 ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΟΥΜΕ (το Νοσοκομείο)

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Ο Έβρος αποφάσισε να αντιδράσει δυναμικά και οι πολίτες του να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Να ξεσηκωθούν γιατί οι αποφάσεις που επηρεάζουν δραματικά προς το χειρότερο τη ζωή τους, δεν πρόκειται να αλλάξουν αν βρίσκονται καθισμένοι στον καναπέ και βλέπουν… Survivor. 

Ούτε η Κυβέρνηση, ούτε φυσικά η Αντιπολίτευση, κανένας δεν πρόκειται να δώσει λύσεις αν οι ίδιοι δεν αγωνιστούν. Έτσι, το σλόγκαν αυτές τις μέρες είναι: “Στις 2 Ιουνίου ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ (τα διόδια της Μέστης) και στις 14 Ιουνίου ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΟΥΜΕ (το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου)”.

Αυτή την Παρασκευή 2 Ιουνίου, στις 12 το μεσημέρι, η Περιφέρεια ΑΜ-Θ, οι δήμαρχοι, οι φορείς, οι σύλλογοι του Έβρου και της Ροδόπης αλλά και απλοί πολίτες, θα κάνουν συμβολική κατάληψη στον χώρο όπου κατασκευάζονται από τον περασμένο Μάρτιο  τα διόδια της Μέστης, παρά τις αντίθετες κυβερνητικές διαβεβαιώσεις.

Την μεθεπόμενη Τετάρτη 14 Ιουνίου, στις 7 το βράδυ, οι φορείς και οι σύλλογοι, οι εργαζόμενοι και οι απλοί πολίτες του μέσα και του βορείου Έβρου, θα περικυκλώσουν συμβολικά σχηματίζοντας μια ανθρώπινη αλυσίδα, το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Στέλνοντας το μήνυμα στην κεντρική εξουσία ότι θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να υπογραφεί η ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ του. Όπως είχαν υποσχεθεί δηλαδή επανειλημμένα οι νυν κυβερνώντες. Όλοι λοιπόν από Σουφλί, Διδυμότειχο, Ορεστιάδα, ΜΕ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑΔΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ να δώσουν το παρόν και να σχηματιστεί ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΛΥΣΙΔΑ που θα στείλει το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ ΤΩΡΑ.