ΕΚΤΑΚΤΟ Σαμοθράκη: Νεκρός 70χρονος Γερμανός που έπεσε στις βάθρες του “Φονιά”!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ Σαμοθράκη: Νεκρός 70χρονος Γερμανός που έπεσε στις βάθρες του “Φονιά”!!!

Ένας 7οχρονος Γερμανός έχασε την ζωή του πριν από λίγη ώρα στην Σαμοθράκη, όταν έπεσε από την δεύτερη βάθρα του ποταμού “Φονιά” σε χαράδρα, ενώ έκανε πεζοπορία με την γυναίκα του και δυο-τρεις ακόμα φίλους συμπατριώτες του. Είναι το πρώτο τραγικό δυστύχημα που γίνεται στο νησί αυτή την καλοκαιρινή περίοδιο, με μοιραία κατάληξη για τον άτυχο τουρίστα που έχει διαπιστωθεί ότι σκοτώθηκε κατά την πτώση.

Η γυναίκα του διατηρώντας την ψυχραιμία της κατέβηκε στην πρώτη βάθρα και εκεί συνάντησε ένα άλλο γκρουπ επισκεπτών από την Ρουμανία. Τους ζήτησε το κινητό τους τηλέφωνο και ειδοποίησε την Πυροσβεστική του νησιού και το Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης. Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση, αλλά οι πυροσβέστες επειδή δεν μπορούν να προσεγγίσουν το σημείο όπου βρίσκεται το πτώμα του 70χρονου Γερμανού, ζήτησαν την βοήθεια της ΕΜΑΚ.

Το σίγουρο είναι ότι έχει χάσει τη ζωή του και μάλιστα το κεφάλι του είναι μέσα στο νερό σε σημείο κάτω από την δεύτερη βάθρα και το άψυχο σώμα του έξω από αυτό. Το τραγικό αυτό δυστύχημα κάνει ακόμα πιο επίκαιρη την δράση “SAMOTHRACE WALK WITH ME” που ξεκίνησε με στόχο την συγκέντρωση 60.000 € που απαιτούνται για την σηματοδότηση και αποκατάσταση 13 ορειβατικών μονοπατιών στη Σαμοθράκη.