Ξεκινούν τα καλοκαιρινά Πανηγύρια και ΑΝΤΑΜΩΜΑΤΑ σε όλο τον Έβρο

Ξεκινούν τα καλοκαιρινά Πανηγύρια και ΑΝΤΑΜΩΜΑΤΑ σε όλο τον Έβρο

Οι καιρικές συνθήκες μπορεί να μας τα χαλούν και πάλι αυτές τις ημέρες στον Έβρο με βροχές και καταιγίδες, το καλοκαίρι όμως ήρθε και αυτό δεν αλλάζει. Κι αυτό το επιβεβαιώνει και ο προγραμματισμός των εκδηλώσεων που ως γνωστό πραγματοποιούνται κάθε καλοκαιρινή περίοδο σε όλο τον Έβρο.

Ήδη λοιπόν άρχισαν να ανακοινώνονται από διάφορους συλλόγους οι χοροί τους στα χωριά, τα ΑΝΤΑΜΩΜΑΤΑ που τα τελευταία χρόνια έγιναν μόδα και φυσικά και ΟΙ ΒΡΑΔΙΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ. Γι’ αυτό το evros-news.gr σας παρουσιάζει όσες από αυτές του στάλθηκαν ανακοινώσεις και έχουμε τις λεπτομέρειες. Όσο για τις υπόλοιπες, καλούμε τους συλλόγους ή όποιον άλλο διοργανωτή, να μας ενημερώνουν με e-mail στο site μας ή στην σελίδα μας στο facebook.

Το Ελληνοχώρι γλεντάει με Νίκο Ζαπάρτα στις 23 Ιουνίου

Αρχή λοιπόν με τον Πολιτιστικό Συλλογο Ελληνοχωρίουν που σε συνεργασία με τον Εξωραιστικό Πολιτιστικό Συλλογο Ελληνοχωρίου  μας προσκαλούν στην κοινή τους χοροεσπερίδα που διοργανώνουν την Παρασκεύη 23 Ιουνίου 2017 στην Πλατεία του χωριού . Ώρα προσελύσης 8:30 μ.μ. .

Ελάτε να διασκεδάσουμε με το μουσικό σχήμα του Νικου Ζαπάρτα , μαζί μας θα είναι το χορευτικού συγκρότημα του συλλόγου Λαδιωτών Αλεξανδρούπολης καθώς και το χορευτικό συγκρότημα Ελληνοχωρίου .

Τιμή πρόσκλησης 10,00 ευρώ .
Τηλέφωνα επικοινωνίας:6947005090(Σούλα)
6944100292(Χρήστος)

Πανηγύρι Ανταμωμα Απανταχού Μαυροκκλησιωτων

Πανηγύρι-Αντάμωμα διοργανώνουν στις 22 Ιουλίου οι απανταχού Μαυροκκλησιώτες και εκτός από τους συντοπίοτες τους οι οποίοι ζουν εκτός χωριού σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και είναι πάρα πολλοί, καλούν όλο τον κόσμο να δώσει το παρόν και να γλεντήσει μαζί τους.

Το 20 Αντάμωμα Λαγιωτών στις 12 Αυγούστου

Οι κάτοικοι αλλά και οι απανταχού Λαγιώτες που βρίσκονται στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, ετοιμάζονται από τώρα για το 2ο Αντάμωμα τους. θα γίνει το Σάββατο 12 Αυγούστου 2017, στο Δασάκι του Λαγού, όπως και πέρσι.
Με το Μουσικό Παραδοσιακό Συγκρότημα του ΚΩΣΤΑ ΛΙΓΟΥΔΗ και του δικού τους παιδιού, του ταλαντούχου μουσικού ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ.