Είναι στον Έβρο ο Βούλγαρος Τελκίνσκι. Νέα επαφή με Α.Ε.Διδυμοτείχου;

Είναι στον Έβρο ο Βούλγαρος Τελκίνσκι. Νέα επαφή με Α.Ε.Διδυμοτείχου;

Ένας από τους υποψήφιους ν’αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Α.Ε.Διδυμοτείχου και να κάθεται στον πάγκο της του χρόνου στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, ο Κρίστο Τελκίνσκι, βρίσκεται σήμερα στον Έβρο και όλα δείχνουν πως θα έχει νέα κουβέντα με τους διοικούντες της πρωταθλήτριας του νομού.

Ο Τελκίνσκι, την υποψηφιότητα του οποίου για τον πάγκο της Α.Ε.Δ αποκάλυψε το evros-news.gr ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ πριν λίγες μέρες, θα παρακολουθήσει στις 6 στην Αλεξανδρούπολη το φιλικό προς τιμήν του Εβρίτη τερματοφύλακα και επιστήμονα Γιάννη Φυσέκη που θα δώσει η ποδοσφαιρική ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξ/πολης στο δημοτικό στάδιο «ΦΩΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ» με την ομάδα επίλεκτων ποδοσφαιριστών (φίλοι ΦΥΣΕΚΗ) οποίοι αγωνίζονται στα πρωταθλήματα των Εθνικών κατηγοριών (Α,Β,Γ).

Ο σκοπός είναι σπουδαίος, κξια και έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα με στόχο την συγκέντρωση τροφίμων προς κάλυψη αναγκών των συμπολιτών μας μέσω του πολυκοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Αλεξ/πολης. Επιπλέον θα τιμήσει για την πολυετή προσφορά του στα γήπεδα της πόλης τον Γιάννη ΦΥΣΕΚΗ.

Μοιραστείτε το άρθρο

Απάντηση