‘Εδρα εταιρείας ενοικίασης ιδωτικών αεροπλάνων γίνεται η Αλεξανδρούπολη;

‘Εδρα εταιρείας ενοικίασης ιδωτικών αεροπλάνων γίνεται η Αλεξανδρούπολη;

Εβδομάδα με τεράστιο οικονομικο ενδιαφέρον είναι αυτή που ξεκινάει σήμερα για τον Έβρο και ειδικότερα την Αλεξανδρούπολη. Δεν είναι μόνο η αυριανή άφιξη των μεγιστάνων και με παγκόσμια οικονομική εμβέλεια Πήτερ Λιβανού και Δημήτρη Κοπελούζου οι οποίοι έρχονται για τον σταθμό υγροποιημένου φυσικού αερίου LNG, όπως σας ενημέρωσε λίγο νωρίτερα το evros-news.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες του STATUS Radio 94.2 και του δημοσιογράφου Σταύρου Αποστολίδη, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η Αλεξανδρούπολη και το αεροδρόμιο “Δημόκριτος”, να γίνουν η έδρα ελληνικής εταιρείας ενοικίασης ιδιωτικών αεροπλάνων. Λίαρ τζετ δηλαδή, που χρησιμοποιούν οι σημαντικοί οικονομικοί παράγοντες στις μετακινήσεις τους, αλλά όχι μόνο αυτοί. Πρόκειται για την εταιρεία, με αεροσκάφη της οποίας θα έρθουν αύριο οι Πήτερ Λιβανός και Δημήτρης Κοπελούζος.

Μαζί τους θα έρθει όπως ήδη προαναφέραμε και ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης εταιρείας. Θα έχει μάλιστα συνάντηση με τον Αερολιμενάρχη Αλεξανδρούπολης Στέλιο Ζαντανίδη, προκειμένου να συζητήσουν τις λεπτομέρειες πιθανής μεταφοράς από το “Ελευθέριος Βενιζέλος” της Αθήνας στο αεροδρόμιο “Δημόκριτος” της Αλεξανδρούπολης.

Ο λόγος; Μα φυσικά τα τεράστια τέλη αεροδρομίου που πληρώνει στην Αθήνα, ενώ  θα είναι πολύ λιγότερα στον Έβρο. Ακόμα και αν τα λίαρ τζετ χρειάζονται επιπλέον καύσιμα να “πετάξουν” στην Αθήνα για να παραλάβουν τους… υψηλούς επιβάτες, πάλι πιο συμφέρουσα είναι η μεταφορά της έδρας στην περιοχή μας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο ιδιοκτήτης της ελληνικής εταιρείας έχει συζητήσει τηλεφωνικά με τον κ. Ζαντανίδη και ενημερώθηκε για τις παραμέτρους μιαςπιθανής μεταφοράς της έδρας του στην Αλεξανδρούπολη. Έδειξε μάλιστα πολύ θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*