Αύξηση 50% στο εισιτήριο της δημοτικής πλάζ, αποφάσισε ο δήμος Αλεξανδρούπολης

Αύξηση 50% στο εισιτήριο της δημοτικής πλάζ, αποφάσισε ο δήμος Αλεξανδρούπολης

Την αύξηση κατά 50% της τιμής του εισιτηρίου της δημοτικής πλαζ του ΕΟΤ στην Αλεξανδρούπολη, αποφάσισε η δημοτική αρχή. Αυτό καταγγέλει με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο ο επικεφαλής της παράταξης ΑΝΑ.Σ.Α Παύλος Μιχαηλίδης, κατηγορώντας προσωπικά τον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη ότι ευθύνεται για το γεγονός πως το εισιτήριο από 1 ευρώ κοστίζει πλέον 1,50 ευρώ. 


Όπως τονίζεται στην ανακοίωση: “Μετά από πολλά παράπονα πολιτών, διαπιστώσαμε με έκπληξη πως το αντίτιμο εισόδου στην δημοτική παραλία της Αλεξανδρούπολης, είναι πλέον 1,50€ από 1,00€ που ήταν πέρυσι.
Η αύξηση κατά 50% του εισιτηρίου για την είσοδο στην πλάζ του Ε.Ο.Τ., είναι μια αιφνιδιαστική απόφαση της δημοτική αρχής και του δημάρχου κ.Λαμπάκη.
Η διοίκηση της Τ.Ι.Ε.Δ.Α. (Τουριστική Ιαματική Επιχείρηση Δήμου Αλεξανδρούπολης) οφείλει να δώσει δημόσια εξηγήσεις για το θέμα και φυσικά έστω και καθυστερημένα) να προβεί στην απαραίτητη ανάρτηση αυτής της απόφασης στο διαύγεια.
Η αυθαιρεσία των αποφάσεων από πλευράς της δημοτικής αρχής, εξηγείται και από την πρόσφατη μεθόδευση του κ.Λαμπάκη, έτσι ώστε το νέο 9μελές διοικητικό συμβούλιο της ΤΙΕΔΑ να έχει πλέον μόνο ένα μέλος από τις 5 παρατάξεις της αντιπολίτευσης!!!
Τέλος οφείλουμε να διευκρινήσουμε (προς αποφυγή παρεξηγήσεων), πως η συμμετοχή δημότη στο Δ.Σ. της ΤΙΕΔΑ με την επωνυμία Παύλος Μιχαηλίδης, αποτελεί απλή συνωνυμία με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΑΝΑ.Σ.Α.”_

Παύλος Α. Μιχαηλίδης
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης
“ΑΝΑ.Σ.Α.”