Δεν έρχεται ο Πετρόπουλος. Άλλη φορά θα τον… ευχαριστήσουν οι Εβρίτες για τις εισφορές(video ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ)

Δεν έρχεται ο Πετρόπουλος. Άλλη φορά θα τον… ευχαριστήσουν οι Εβρίτες για τις εισφορές(video ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ)

Αναβάλλεται τελικά η εκδήλωση που είχαν προγραμματίσει  το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Περιφερειακό Τμήμα Θράκης σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Έβρου, με θέμα: «Το Νέο Ασφαλιστικό Σύστημα», την Παρασκευή  9 Ιουνίου. Κι αυτό γιατί ο Υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Τάσος Πετρόπουλος ενημέρωσε ότι λόγω ανειλλημένων κοινοβουλευτικών υοποχρεώσεων στις 9 και 10 Ιουνίου, δεν μπορεί να έρθει στην Αλεξανδρούπολη.

Η εκδήλωση πάντως δεν ματαιώνεται, αλλά αναβάλλεται για το προσεχές μέλλον, μια και όπως δεσμεύθηκε ο κ.Πετρόπουλος θα έρθει στον Έωρο για να μιλήσει γύρω από το Ασφαλιστικό και τις νέες ρυθμίσεις, να δεχθεί ερωτήσεις από αριστάμενους επιχειρηματίες, επαγγελματίες και όποιον άλλο θα ήθελε να ενημερωθεί.

Με την εξέλιξη αυτή πάντως έχασαν την ευκαιρίες οι επιχειρηματίες και οι επαγγελματίες του Έβρου, να… ευχαριστήσουν τον κ.Πετρόπουλο για τις νέες εισφορές, όπως είχε δηλώσει στην Βουλή πως έκαναν επαγγελματίες στην Αθήνα. Συγκεκριμένα τότε μιλώντας από το βήμα της Βουλής, ο κ. Πετρόπουλος υποστήριξε – ούτε λίγο ούτε πολύ – ότι ο κόσμος είναι ευχαριστημένος με το νέο σύστημα καταβολής εισφορών.«Επειδή συνηθίζω να περπατάω στο δρόμο οι έμποροι χθες με έπιαναν από τα καταστήματα και μου έλεγαν: “Σωθήκαμε! Επιτέλους θα πληρώνουμε εισφορές γιατί μας ζητούσαν να καταβάλλουμε 700 και 800 ευρώ και δεν μπορούσαμε να τα πληρώσουμε”», είπε χαρακτηριστικά τότε ο κ. Πετρόπουλος.

Κι αυτό το πήραν οι ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ και έφτιαξαν ένα ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ που μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ