“Επίθεση” Καίσα σε όσους διαμαρτύρονται για διόδια, νοσοκομείο Διδυμοτείχου

“Επίθεση” Καίσα σε όσους διαμαρτύρονται για διόδια, νοσοκομείο Διδυμοτείχου

“Επίθεση” εναντίον όσων διαμαρτύρονται για τα διόδια που χτίζονται στην Μέστη και αναμένεται να δημιουργηθούν στο Αρδάνιο, αλλά και εκείνων που απαιτούν να υπάρξει ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ του νοσοκομείου Διδυμοτείχου, εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καίσας.

Μιλώντας στην ΑΛΦΑ TV, ο κ.Καίσας κατηγόρησε μάλιστα όσους αντιδρούν πως ανήκουν στα κόμμματα της αντιπολίτευσης και ανέφερε υποτιμητικά για τις κινητοποιήσεις που ετοιμάζονται στις 14 Ιουνίου στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου: “Επιτέλους να σταματήσει η σπέκουλα με το νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Πρόκειται για ένα πολύ καλό Νοσοκομείο με άριστο ιατρικό δυναμικό για το οποίο έρχονται από όλη την Ελλάδα να χειρουργηθούν. Από ποιους άραγε θα το προστατεύσουν όλοι αυτοί που πρωτοστατούν με τα κεριά και τις λαμπάδες; Από τα κόμματά τους;

Όσο δε αφορά τα διόδια, αυτοί που χρέωσαν τον Ελληνικό λαό τρεισήμισι Εγνατίες και παρέδωσαν μισή καλά θα κάνουν να σωπάσουν. Εμείς δρομολογούμε ένα δίκαιο πανελλαδικό σύστημα αναλογικών και ηλεκτρονικών διοδίων, μιας και πρέπει να πληρωθούν και τα 6,5 δις που μας χρέωσαν για την Εγνατία. Για το Κ.Υ. Σαμοθράκης, η λύση που προτείναμε οι Βουλευτές του Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, έχει δρομολογηθεί”.

Δείτε όλη την συνέντευξη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΕΔΩ