Ασφαλιστικό: Σας ερωτώ κ.Υπουργέ την Παρασκευή στο Επιμελητήριο Έβρου

Ασφαλιστικό: Σας ερωτώ κ.Υπουργέ την Παρασκευή στο Επιμελητήριο Έβρου

Την ευκαιρία να ενημερωθούν για το νέο Ασφαλιστικό Σύστημα από τον καθ’ ύλην αρμόδιο Υπουργό Τάσο Πετρόπουλο και να του υποβάλλουν συγκεκριμένες ερωτήσεις, θα έχουν την ερχόμενη Παρασκευή 9 Ιουνίου οι ενδιαφερόμενοι σε εκδήλωση που πραγματοποιείται στο Επιμελητήριο Έβρου.

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Περιφερειακό Τμήμα Θράκης σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Έβρου, διοργανώνουν στον  Έβρο ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: “Το Νέο Ασφαλιστικό Σύστημα”, την Παρασκευή  9 Ιουνίου και ώρα 19:30 στο Επιμελητήριο Έβρου (Λ. Δημοκρατίας 307), με εισηγητή τον Υφυπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων Τάσο Πετρόπουλο και την Γενική Γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων Βρακά Στυλιανή.

Στους παρευρισκόμενους θα δοθεί η ευκαιρία να ενημερωθούν για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του νέου ασφαλιστικού συστήματος καθώς και να απευθύνουν ερωτήσεις στους εισηγητές στο πλαίσιο διαλόγου.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό και απευθύνεται σε επιχειρηματίες, οικονομολόγους, λογιστές, στελέχη επιχειρήσεων καθώς και επαγγελματίες και πολίτες  που έχουν ενδιαφέρον να ενημερωθούν για τις νέες διατάξεις και λειτουργία του νέου ασφαλιστικού συστήματος.