ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Μπήκαν φανάρια στον Περιφερειακό της Αλεξανδρούπολης

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Μπήκαν φανάρια στον Περιφερειακό της Αλεξανδρούπολης

Φανάρια ρύθμισης της κυκλοφορίας θα λειτουργήσουν από την άλλη εβδομάδα στον Περιφερειακό της Αλεξανδρούπολης και συγκεκριμένα στην διασταύρωση με την οδό Ηροδότου απέναντι από το Στρατόπεδο Ζήση. Σε ένα εξαιρετικά επικίνδυνο σημείο δηλαδή, όπου η ορατότητα δεν είναι καλή καιήδη έχουν σημειωθεί σοβαρά ατυχήματα.

Οι σηματοδότες έχουν ήδη τοποθετηθεί και αναμένεται η κοπή κάποιων δένδρων που περιορίζουν την ορατότητα, εξήγησε ο Αντιδήμαρχος τεχνικών Έργων Γιώργος Κουκουράβας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό STATUS 94.2 και τον Σταύρο Αποστολίδη.

Όπως είπε ο κ.Κουκουράβας: “Τοποθετήθηκαν τα φανάρια, μπήκε και ο ηλεκτρονικός πίνακας που ρθμίζει την λειτουργία τους. Θα γίνουν δοκιμαστικά τις επόμενες μέρες και πρέπει παράλληλα να κοπούν τρία δέντρα από την συστάδα που υπάρχει εκεί και η οποία κόβει την ορατότητα, ενώ δεν φαίνονται ούτε τα φανάρια. Παίρνουμε δη την οικοδοκομική άδεια που απαιτείται για να τα κόψουμε και μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη πιστεύω ότι τα φανάρια θα αρχίσουν να λειτουργούν”.