ΕΒΡΟ…betατζής: Δυο άσσοι-over και η Αγγλία

ΕΒΡΟ…betατζής: Δυο άσσοι-over και η Αγγλία

Πως το λέει ο λαός μας; Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην λες. Πανηγυρίζαμε για το 5 στα 5 την προηγούμενη φορά και τελικά την Τρίτη πιάσαμε μόνο 2 στα 4 over. Βέβαια και τα άλλα δυο ματς έληξαν 1-1 οπότε τα χάσαμε στο τσακ, αλλά το αποτέλεσμα και ο… κουβάς μετράει.

Πάμε λοιπόν σήμερα να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε. Κι όταν υπάρουν προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, δεν ασχολείσαι με την Μπρομοποϊκάρνα και την Καφέ Όπερα της Σουηδίας ή την Κονγκσβίγκερ

Τρία ματς λοιπόν εθνικών ομάδων σας έχω από το σημερινό πρόγραμμα:

  1. Στον 5ο όμιλο, η Πολωνία δείχνει να μην έχει αντίπαλο και συνεχίζει σε μια ακόμη προκριματική σειρά τη σοβαρή δουλειά. Κατάφερε να πάρει ένα καθαρό προβάδισμα για την πρώτη θέση και την απευθείας πρόκριση στην τελική φάση. Σήμερα υποδέχεται την αξιόλογη Ρουμανία, αλλά νομίζω πως οι Πολωνοί εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν τη νίκη.

          Πρόταση: 1 +Over

2. Το Μαυροβούνιο έχει καλή ομάδα και το σημερινό ματς με την Αρμενία είναι πολύ σημαντικό για τη                                συνέχεια. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στον πρώτο γύρο οι Αρμένιοι είχαν επικρατήσει με σκορ 3-2. Ο αγώνας                θα διεξαχθεί στην Ποντγκόριτσα και το μικρό γήπεδο των 15.000 θέσεων αναμένεται ασφυκτικά γεμάτο.

   Πρόταση: 1 + Over

3. ΣΚΩΤΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ: Το βρετανικό ντέρμπι είναι πολύ αμφίρροπο. Οι γηπεδούχοι θα παίξουν σφιχτά για να                     μην χάσουν και πιστεύω ότι δεν θα μπουν ΄περισσότερα από  3 γκολ στο ματς. Οπότε….

Πρόταση: Σκωτία-Αγγλία 2-3 γκολ