Οι “Θράκης Γεύσεις” μεγάλοι πρωταγωνιστές στο SURVIVOR!!! (χαρακτηριστικό video)

Οι “Θράκης Γεύσεις” μεγάλοι πρωταγωνιστές στο SURVIVOR!!! (χαρακτηριστικό video)

Ποιός Ντάνος Αγγελόπουλος; Ποιός “Μισθοφόρος”; Ποιός Σπαλιάρας που πήγε με 4.000 γυναίκες; Ποιά Ευριδίκη Βαλαβάνη και ποιός Χρανιώτης; Άλλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο SURVIVOR την βδομάδα που μας πέρασε και έχει σχέση με τον Έβρο και την Θράκη.

Μιλάμε για την “Θράκης Γεύσεις”, την εταιρεία του Έβρου “Θράκης Γεύσεις Luncheonmeat”, θυγατρική της κορυφαίας εταιρείας κρέατος ΥΦΑΝΤΗΣ, η οποία στο επεισόδιο της περασμένης Τρίτης 6 Ιουνίου, ήταν ο χορηγός για το νικητή που θα κέρδιζε το παιχνίδι των ερωτήσεων. Ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης παρουσιάζοντας τα προϊόντα της, τα ανέφερε ένα-ένα ξεχωριστά και επεσήμανε ότι είναι προϊόντα με ονομασία προέλευσης. Έτσι, σε ένα τηλεπαιχνίδι που σαρώνει τους πίνακες τηλεθέασης με 70% και 80%, εκτός από την εταιρεία που διαφημίστηκε, ακούστηκαν και πάλι τόσο η Θράκη όσο και ο Έβρος.

Ο “Μισθοφόρος” Κώστας Αναγνωστόπουλος που

κέρδισε δήλωσε ξετρελαμμένος με το γεμιστό λουκάνικο 

Νικητής ήταν ο Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος, γνωστός ως “Μισθοφόρος”, ο οποίος μάλιστα π[ριν αρχίσεδι το παιχνίδι τον ερωτήσεων και επικρατήσει, δήλωσε… ξετρελλαμένος με το γεμιστό λουκάνικο με γραβιέρα. Που να δοκίμαζε δηλαδή και τον… καβουρμά του Έβρου.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα του SURVIVOR με πρωταγωνιστή την “ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΥΣΕΙΣ”

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*