ΚΚΕ: Φασιστοειδή κατέβασαν τα πανό για την αυριανή ομιλία Κουτσούμπα

ΚΚΕ: Φασιστοειδή κατέβασαν τα πανό για την αυριανή ομιλία Κουτσούμπα

Η Τοπική Επιτροπή Έβρου του ΚΚΕ καταγγέλει με ανακοίνωση της ότι άγνωστοι, τους οποίους χαρακτηρίζει φασιστοιειδή, κατέβασαν τα πανό που καλούσαν τον κόσμο να παραβρεθεί στην αυριανή συγκέντρωση όππου θα μιλήσει ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Δρώντας μέσα στο σκοτάδι, κατά τη συνήθη πρακτική τους φασιστοειδή κατέβασαν τα πανό στην πλατεία του Φάρου και μπροστά από το δημαρχείο Αλεξανδρούπολης που καλούσαν στην αυριανή συγκέντρωση του ΚΚΕ με ομιλητή το Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα. Φυσικά τα πανό αποκαταστάθηκαν εντός ολίγων ωρών.

Φαίνεται τους ενοχλεί η ακούραστη δράση των κομμουνιστών ενάντια στα ΝΑΤΟικά στρατεύματα, τους ενοχλεί η παρατεταμένη πολιτική δράση, η πλατειά ενημέρωση του λαού, το κάλεσμα για αντεπίθεση, κόντρα σε όσους βγάζουν λάδι την πολιτική της Ε.Ε , θολώνουν τα νερά με αντισυστημικές κορώνες και δρουν όπως αυτοί ξέρουν μες στο σκοτάδι της νύχτας.

Τους δηλώνουμε πως δεν μας τρομοκρατούν. Ο λαός έχει την πείρα και θα τους ξαναπετάξει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας που ανήκουν.

Καλούμε τους εργαζόμενους – ανέργους, τους αυτοαπασχολούμενους, τις γυναίκες, τους νέους και τις νέες να απομονώσουν τους φασίστες και να μετάσχουν μαζικά στην πολιτική συγκέντρωση στην πλατεία του Φάρου την Κυριακή 11 Ιουνίου στις 19:30 με ομιλητή το Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.

KKE T.E. Έβρου

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*