Απάντηση Παπακωνσταντίνου σε Καίσα για το νοσοκομείο Διδυμοτείχου

Απάντηση Παπακωνσταντίνου σε Καίσα για το νοσοκομείο Διδυμοτείχου

Πολλές και ποικίλες αντιδράσεις ποροκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Καίσα, για όσους κινητοποιούνται ζητώντας την αυτονόμηση και την αναβάθμιση του νοσοκομείου Διδυμοτείχου, μιλώντας και με ειρωνικό τόνο για μικροκομματικούς σκοπούς ορισμένων, που ετοιμάζουν κινητοποιήσεις με λαμπάδες και κεριά. 

Ο κ.Καίσας αναφέρθηκε προφανώς στην κινητοποίηση που ετοιμάζει για την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 7 το βράδυ το συντονιστικό όργανο των συλλόγων και φορφέων, με μια ανθρώπινη αλυσία που θα… αγκαλιάσει το νοσοκομείο, στέλνοντας το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι πρέπει αυτό να αυτονομηθεί και να αναβαθμιστεί.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Διδυμοτείχου, ενός από τους θεσμικούς φορείς που μεττέχουν στις κινητπποιήσεις, έγραψε στην προσωπική του σελίδα ως απάντηση στις δηλώσεις του κ.Καίσα: “Το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου δεν είναι ούτε σπέκουλα, ούτε είναι θέμα προς εκμετάλλευση.
Ούτε μπορεί να τσουβαλιάζει κανείς 200 συλλόγους και τα μέλη τους, να τα χαρακτηρίζει …… συλλήβδην.
Αυτό δεν είναι η Αριστερά που γνωρίζουμε. …..
Η Αριστερά του Λ. Κύρκου και άλλων, που ενέπνεε σεβασμό στο “επιχείρημα” στην “τοποθέτηση”.
Αφού συμφωνούμε στην αναβάθμιση και αυτονόμηση του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου πρέπει να υλοποιηθεί άμεσα η ομόφωνη απόφασή μας.
Κάποιοι έκαναν ένα λάθος πάνω στον πανικό των πρώτων μνημονίων και πρέπει να το διορθώσει η παρούσα κυβέρνηση.
Ή η επόμενη, ή η μεθεπόμενη.
Δεν ξέρω αν κάποιοι το έχουν συνειδητοποιήσει, αλλά κυβερνούν εδώ και 2 χρόνια.
Είναι εύκολη η αντιπολίτευση και δύσκολη η διακυβέρνηση του τόπου”.