«Βάζουμε γκολ στην Ισότητα» την Τετάρτη στην Αλεξανδρούπολη

«Βάζουμε γκολ στην Ισότητα» την Τετάρτη στην Αλεξανδρούπολη

Διεξαγωγή μίνι τουρνουά ποδοσφαιρικών αγώνων 5×5 με σύνθημα «Βάζουμε γκολ στην Ισότητα» διοργανώνει το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Θράκης.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 και ώρα 21:00, στην παραλιακή οδό Αλεξανδρούπολης (μπροστά από το Νομαρχείο), με τη συμμετοχή ομάδων (άνδρες – γυναίκες, αγόρια – κορίτσια) από φορείς, υπηρεσίες, σχολεία και συλλόγους της Αλεξανδρούπολης. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν αθλήτριες από την ομάδα της Μεικτής Θράκης. Η εν λόγω εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή το 2ο Βαλκανικό Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη (16-17-18 Ιουνίου). Το Συμβουλευτικό Κέντρο καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν στην αθλητική εκδήλωση με στόχο την καταπολέμηση των έμφυλων στερεοτύπων και την ανάδειξη της ισότητας.

Μερικές από τις ομάδες που θα συμμετέχουν:

• Δικηγορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης
• 4ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης
• Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Αλεξανδρούπολης
• Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης

Με κοινωνικό μήνυμα στο Βαλκανικό τουρνουά

οι παίκτριες της Μεικτής Θράκης

Με το κοινωνικό μήνυμα «No Violence Against Women» στις φανέλες θα αγωνιστεί η ομάδα της Μεικτή Θράκης, κατά τη διάρκεια του 2ου Βαλκανικού Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου που διοργανώνει ο Αθλητικός Όμιλος Θράκης στην Αλεξανδρούπολη, το τριήμερο 16-17-18 Ιουνίου 2017. Οι παίκτριες της Μεικτής Θράκης θα μεταφέρουν, στα γήπεδα που θα αγωνιστούν, το κοινωνικό μήνυμα της μηδενικής ανοχής στη βία κατά των γυναικών, με στόχο να αποτελέσει η εμφάνιση της ομάδας το μέσο για την ευαισθητοποίηση των πολιτών και την ανάδειξη της ισότητα μεταξύ των φύλων.