Χέλης: Οι πρώην σύντροφοι μου καθημερινά αυτογελοιοποιούνται

Χέλης: Οι πρώην σύντροφοι μου καθημερινά αυτογελοιοποιούνται

Τα βέλη από έναν πρώην συναγωνιστή και σύντροφο τους στον ΣΥΡΙΖΑ, δέχθηκαν οι τρεις βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος στον Έβρο αλλά και την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη γενικότερα, με αφορμή το θέμα των νέων σταθμών διοδίων που κατασκευάζονται.

Το στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας πλέον και πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο Λεωνίδας Χέλης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό STATUS και τον Σταύρο Αποστολίδη, χρησιμοποίησε πολύ σκληρή γλώσσα και μίλησε για καθηερινή αυτογελοιοποίηση. “Ούτε με την προτροπή του Λένιν για «δύο βήματα μπροστά και ένα πίσω, μέχρι την τελική επικράτηση των στόχων του μαρξισμού», έχουν σχέση οι τελευταίες δηλώσεις των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τα διόδια της Εγνατίας”, είπε το Στέλεχος της ΛΑ.Ε. Λεωνίδας Χέλης.

Σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μορφίδης, ότι τα διόδια της Εγνατίας μπορεί σήμερα να χτίζονται αλλά αύριο μπορούν να γκρεμιστούν, ενώ ο Βουλευτής Έβρου Γιώργος Καΐσας, …  διαβεβαίωσε ότι εντός της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, οι οδηγοί δεν θα πληρώνουν διόδια, ο κ.Χέλης τόνισε χαρακτηριστικά: «Πρόκειται για μια επικοινωνιακή τακτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση, όπως αντιλαμβάνεται βέβαια η ίδια, την επικοινωνία. Οι πρώην σύντροφοί μου όμως καθημερινά αυτογελοιοποιούνται».