Ξέσπασε η εβρίτισσα Δεκανέας ΕΠΟΠ που τίμησε την ελληνική σημαία: “ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ”

Ξέσπασε η εβρίτισσα Δεκανέας ΕΠΟΠ που τίμησε την ελληνική σημαία: “ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ”

-Αφορμή η αλλοίωση του εθνικού μας συμβόλου στο Athens Pride 2017

Την έντονη αντίδραση της εβρίτισσας Δεκανέα ΕΠΟΠ Βασιλικής Μπουμπουλούδη, η οποία πριν ένα μήνα είχε τιμηθεί από την στρατιωτική και πολιτική ηγεσία της περιοχής μας για την αφοσίωση και τον σεβασμό της στην ελληνική σημαία, προκάλεσε η παραποίηση του εθνικού μας συμβόλου, που έγινε στο “Athens Pride”.

Αιτία η ενέργεια των διοργανωτών της εκδήλωσης που διοργάνωσαν στην πλατεία Συντάγματος οργανώσεις για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων να βάψουν με άλλα χρώματα την ελληνική σημαία. Με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook και αφού ξεκαθαρίζει ότι σέβεται όλες τις ιδιαιτερότητες και τις επιλογές του καθενός, τονίζει: “Νιώθω ντροπή αντικρύζοντας την ελληνική σημαία πολύχρωμη.
Η ελληνική σημαία διαθέτει συμβολισμούς που αναδεικνύουν τον πολιτισμό και την ιστορία μας.
Σέβομαι όλες τις ιδιαιτερότητες και τις επιλογές του καθενός, αλλά μέχρι ένα σημείο.
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!

Ανέβηκε στον ιστό και ξεμπέρδεψε την σημαία μας

μπροστά στο ΚΑΠΗ της Αλεξανδρούπολης

Να θυμίσουμε ότι η πανέμορφη επαγγελματίας Οπλίτης και μητέρα ενός παιδιού, με καταγωγή από το Παλιούρι Διδυμοτείχου, όπως είναι γνωστό διερχόμενη μπροστά από το ΚΑΠΗ της Αλεξανδρούπολης είδε την Ελληνική Σημαία στον ιστό μπερδεμένη χωρίς να μπορεί να κυματίσει.

Αντικρίζοντας αυτή την εικόνα του Ιερού μας Συμβόλου, χωρίς να το σκεφτεί καθόλου σκαρφάλωσε στον ιστό, ξεμπέρδεψε τη Σημαία και αφού κατέβηκε, απέδωσε τιμές χαιρετώντας στρατιωτικά.

Για αυτή την πράξη τη Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2017, ο Διοικητής του Δ΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Στρατηγείο της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας στην Αλεξανδρούπολη, βράβευσε την ΕΠΟΠ Δεκανέα Βασιλική Μπουμπουλούδη, για  την πράξη σεβασμού που επέδειξε προς την Ελληνική Σημαία.

Ακολούθησε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης που την τίμησε μετά την Θεία Λειτουργία που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού των ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ. Ο κ.Λαμπάκης της έδωσε μάλιστα μια ελληνική σημαία και όλοι οι παρευρισκόμενοι καταχειροκρότησαν την Δεκανέα ΕΠΟΠ Β.Μπουμπουλούδη.