Στο νοσοκομείο για αφαίρεση όγκου ο Σταύρος Θεοδωράκης

Στο νοσοκομείο για αφαίρεση όγκου ο Σταύρος Θεοδωράκης

Στο νοσοκομείο εισήχθη πριν από λίγη ώρα ο Πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, προκειμένου να υποβληθεί αύριο Τετάρτη σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση νεοπλασίας (όγκου), η οποία είναι αντιμετωπίσιμη.

Η ανακοίνωση του κόμματος του για την συγκεκριμένη εξέλιξη αναφέρει: «O Σταύρος Θεοδωράκης εισήχθη απόψε σε νοσοκομείο της Αθήνας για να υποβληθεί σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αφαιρεθεί αντιμετωπίσιμη νεοπλασία με την οποία διαγνώστηκε» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ποταμιού.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού αναμένεται να επιστρέψει στα πολιτικά και κοινοβουλευτικά του καθήκοντα με την ολοκλήρωση της πλήρους ανάρρωσής του, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Ζούλα στην “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”, η επέμβαση που θα γίνει στο Metropolitan, είχε προγραμματισθεί ήδη από τις προηγούμενες εβδομάδες, και αφορά την αφαίρεση ενός νεοπλάσματος στην κάτω κοιλία, το οποίο διαγνώστηκε σε αρχικό στάδιο προ διμήνου στο Γενικό Νοσοκομείο της Αεροπορίας (ΓΝΑ). Ο δε λόγος που επελέγη το Metropolitan για να γίνει η επέμβαση είναι, κατά τις ίδιες πληρoφορίες, γιατί το ρομποτικό μηχάνημα που απαιτείται για την εξειδικευμένη αυτή χειρουργική πράξη, δεν υπήρχε διαθέσιμο σε κανένα δημόσιο νοσοκομείο.

Ο κ. Θεοδωράκης είχε ήδη ενημερώσει γι αυτήν την εξέλιξη από το πρωί της Τρίτης όλους τους βουλευτές και τα στελέχη του κόμματός του χωρίς να τους κρύψει ότι η επέμβαση αφορά την αφαίρεση ενός μικρού καρκινικού όγκου, όπως και την διαβεβαίωση των γιατρών ότι το πρόβλημα στην υγεία του είναι πλήρως αντιμετωπίσιμο. «Θα επιστρέψει σύντομα στα πολιτικά και κοινοβουλευτικά του καθήκοντα μόλις του το επιτρέψουν οι θεράποντες γιατροί του», διαβεβαίωναν συνεργάτες του, κάτι που είπε κι ο ίδιος στους βουλευτές του δηλώνοντας αισιόδοξος για το αίσιο τέλος αυτής της αδόκητης προσωπικής του περιπέτειας για να λάβει βέβαια τις ευχές όλων για γρήγορη ανάρρωση.