Μανούσης για ΣΑΟΝΗΣΟΣ: Μετά από ένα μαραθώνιο φτάνουμε στο τέλος

Μανούσης για ΣΑΟΝΗΣΟΣ: Μετά από ένα μαραθώνιο φτάνουμε στο τέλος

Την στιγμή που το ΣΑΟΣ 2 ξεκινάει σήμερα, Τρίτη και 13, από την Αλεξανδρούπολη και  Σαμοθράκη τα δρομολόγια για Λαύριο μέσω της Λήμνου, τρέχουν οι εξελίξεις και για το δεύτερο πλοίο του Φώτη Μανούση, που έχει υποσχεθεί ότι θα ξεκινήσει δρομολόγια. Το οχηματαγωγό ΣΑΟΝΗΣΟΣ.

Ο επιχειρηματίας μιλώντας χθες το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό STATUS 94.2 και στον δημοσιογράφο Σταύρο Αποστολίδη, άφησε αιχμές για τα εμπόδια που βάζουν ορισμένοι γραφειοκράτες των Αθηνών στην ολοκλήρωση των διαδικασιών για την δρομολόγηση του ΣΑΟΝΗΣΟΣ, παρά τις προσπάθειες του Υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή και των συνεργατών του.

Το απόγευμα όμως με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ.Μανούσης αφού έβαλε και τρεις φωτογραφίες από το συγκεκριμένο πλοίο που βρίσκεται σε ναυπηγείο του Πειαριά γιοα καθαρισμό και νέα βαφή, έδειξε πιο αισιόδοξος και έγραψε χαρακτηριστικά: “Μετά απο ενα μαραθώνιο φθάνουμε στο τέλος . Και φυσικά τα τελευταία μέτρα ειναι τα δυσκολότερα.
Σημασία όμως έχει πως θα τερματίσουμε όρθιοι. Αυτό που προσπαθούμε εδώ και τρία χρονια για το καλό της Σαμοθράκης, ολοκληρώνεται.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε το Σαονησος στην δεξαμενή του Πειραιά για τελικό καθαρισμό και
νέα βαφή. Στο νησι θα ρθούμε φορώντας τα καλά μας”.