Οι άλλοι δυο κυβερνητικοί βουλευτές έχουν άποψη για τα διόδια;

Οι άλλοι δυο κυβερνητικοί βουλευτές έχουν άποψη για τα διόδια;

Ο Γιώργος Καίσας βγαίνει συχνά τις τελευταίες μέρες και κάνει δηλώσεις για το “καυτό” θέμα των διοδίων, στηρίζοντας τις αποφάσεις και θέσεις της Κυβέρνησης. Είτε συμφωνεί είτε διαφωνεί κανείς μαζί του, οφείλει να αναγνωρίσει ότι ο γιατρός από το Ελληνοχώρι, δεν… κρύβεται στα δύσκολα.

Οι άλλοι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονται; Τόσο η Νατάσσα Γκαρά όσο και ο Δημήτρης Ρίζος δεν έχουν άποψη για το θέμα; Παρόντες στην ενημέρωση που έγινε σε όλους τους βορειοελλαδίτες κυβερνητικούς βουλευτές από τον υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη και τους εκπροσώπους του ΤΑΙΠΕΔ, ήταν και αυτοί όπως ο Καίσας. Άκουσαν τί ειπώθηκε. Γιατί λοιπόν δεν βγαίνουν να στηρίξουν και να επικοινωνήσουν την κυβερνητική γραμμή;

Η Γκαρά που τοποθετείται επί παντός επιστητού στην σελίδα της στο facebook και κοινοποιεί δημοσιεύματα όλων των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ, γιατί… κρύβεται και προτιμάει μόνο κάποιες ΔΙΑΡΡΟΕΣ σε φιλικό της σάιτ; Δεν ακούσαμε εδώ και μέρες, αυτή που ήταν λαλίστατη άλλες φορές, να παίρνει θέση ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ αλλά και το άλλο “καυτό” θέμα του Έβρου. Το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.