Μανούσης: «Αν δεν με θέλουν, θα τα μαζέψω και θα φύγω”!!!

Μανούσης: «Αν δεν με θέλουν, θα τα μαζέψω και θα φύγω”!!!

Έντονα προβληματισμένος και απογοητευμένος από την γραφειοκρατική… περιπέτεια των τελευταίων ημερών και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στο πρώτο δρομολόγιο του ΣΑΟΣ ΙΙ από Αλεξανδρούπολη για το λαύριο, είναι ο ιδιοκτήτης της “SAOS Ferries” Φώτης Μανούσης. Μιλώντας μάλιστα το πρωί στον κορυφαίο ραδιοφωνικό σταθμό του Έβρου και της Θράκης STATUS 94.2 και τον Σταύρο Αποστολίδη, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνολικής αποχώρησης του από τις γραμμές για την Σαμοθράκη.

Αν δεν με θέλουν, θα τα μαζέψω και θα φύγωείπε χαρακτηριστικά ο κ.Μανούσης. Όσο για το μπέρδεμα που έγινε, τόνισε ότι πλέον με 26 άτομα πλήρωμα αντί για 18 και όχι 36 που απαιτούσε αρχικά το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, θα συνεχίσει τα δρομολόγιά του για το Λαύριο το ΣΑΟΣ ΙΙ. Χθες το πλοίο καθυστέρησε για 6 ώρες, να συνεχίσει από την Σαμοθράκη, το πρώτο του ταξίδι για το Λαύριο, μέχρι να πειστούν οι υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου ότι η εταιρεία δεν μπορεί να προσλάβει άλλα 18 άτομα πλήρωμα αποκλειστικά για την γραμμή ως το Λαύριο. Είχε προηγηθεί έγγραφο του Υπουργείου που έφτασε στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας την παραμονή του απόπλου, στις 7 το απόγευμα, με το οποίο ζητούσε την συμπλήρωση του πληρώματος με 18 άτομα επιπλέον προσωπικό, διαφορετικά δεν θα επιτρεπόταν η εκτέλεση του δρομολογίου.

Τελικά μετά από πολύωρες διαβουλεύσεις στο Υπουργείο όποπυ βρέθηκε ο κ.Μανούσης όπωως ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ σας ενημέρωσε το evros-news.gr, οι υπηρεσιακοί παράγοντες πείστηκαν ότι το πλοίο που κατά το παρελθόν εκτελούσε το ίδιο δρομολόγιο με τον ίδιο αριθμό πληρώματος, επί 7 χρόνια, θα μπορεί να συνεχίσει στην ίδια γραμμή, προσλαμβάνοντας επιπλέον μόνο 8 άτομα ως πλήρωμα.

“Η εταιρεία μπαίνει μέσα με τα τσαρούχια στο δρομολόγιο για Λαύριο”

Ο πλοιοκτήτης δέχθηκε την απόφαση, προκειμένου να ξεπεραστεί το αδιέξοδο, αλλά δήλωσε χαρακτηριστικά, ότι “η εταιρεία του σ’ αυτή τη γραμμή, θα μπαίνει μέσα με τα τσαρούχια», επιφυλασσόμενος για την επανάληψη του ίδιου δρομολογίου την επόμενη χρονιά. Ο πλοιοκτήτης Φώτης Μανούσης, δήλωσε επίσης στον STATUS 94.2, εξαιρετικά απογοητευμένος και κουρασμένος, από την νέα περιπέτεια της εταιρείας του και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά όταν κατέληξε λέγοντας ότι «αν δε με θέλουν, θα τα μαζέψω και θα φύγω»!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΜΑΝΟΥΣΗ ΣΤΟΝ STATUS 94.2 ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ