Νοσοκομείο Διδυμοτείχου: Παλμός, πάθος και οι γυναίκες στην πρώτη γραμμή (video)

Νοσοκομείο Διδυμοτείχου: Παλμός, πάθος και οι γυναίκες στην πρώτη γραμμή (video)

Ο λαός του Βορείου Έβρου δίνει εντυπωσιακό παρόν στην συγκέντρωση για το νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Άνθρωποι κάθε ηλικίας, με τις γυναίκες στην πρώτη γραμμή διατρανώνουν την απόφαση τους να διεκδικήσουν την ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ και την ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ του νοσοκομείου.

Παρόντες οι δήμαρχοι Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης,Σουφλίου Βαγγέλης Πουλιλιός, ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου Ορεστιάδος και Σουφλίου κ.Δαμασκηνός, ο Πρόεδρος της Παννελήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα νοσοκομεία Μιχάλης Γιαννακός.

Φυσικά παρόντες ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Κώστας Βαφειάδης και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων Στάθης Στάμος, δυο άνθρωποι που διαχρονικά έχουν αγωνιστεί τόσο για να μην γίνει το 2012 η υποβάθμιση του νοσοκομείου αλλά και κάνουν τα πάντα προκειμένου να αποκατασταθεί η αδικία και να έρθει η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ και η ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ.

Μίλησαν και αυτοί στους συγκεντρωμένους, αφού ζουν και αναπνέουν καθημερινά στο νοσοκομείο και γνωρίζουν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτοί και οι συνάδερφοι τους.

Ο δήμαρχος Σουφλίου Βαγγέλης Πουλιλιός ενθουσιασμένος από την εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου, είπε ότι: “Μετά την συγκέντρωση αυτή, είμαι σίγουρος ότι τους επόμενους 4 μήνες η Κυβέρνηση θα αναγκαστεί να μας δώσει την αυτονομία του νοσοκομείου. Αυτή η νίκη είναι δική σας και κανένας δεν δικαιούται ούτε πρέπει να την εκμεταλλευτεί”.