Α.Ε.Δ: Συγκινητική ανάρτηση του Πασχάλη Γκουντινάκη για την σημερινή επέτειο κατάκτησης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών

Α.Ε.Δ: Συγκινητική ανάρτηση του Πασχάλη Γκουντινάκη για την σημερινή επέτειο κατάκτησης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών

Ο Πασχάλης Γκουντινάκης ήταν ο προπονητής της μεγαλύτερης μέχρι τώρα επιτυχίας της Α.Ε.Διδυμοτείχου. Της κατάκτησης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών πριν από 37 χρόνια στο Καυτατζόγλειο στάδιο Θεσσαλονίκης, με αντίπαλο τη Νεάπολη Πειραιώτης.

Ο πρωτομάστορας εκείνης της επιτυχίας θυμάται, μια και σαν σήμερα 15 Ιουνίου ήρθε αυτή η τεράστια διάκριση: “Σαν σήμερα πριν 37 χρόνια, 15 Ιουνίου 1980 τα παιδιά της ΑΕΔ έγραψαν ιστορία στο Θρακιώτικο ποδόσφαιρο.
Κατάφεραν μετά από ένα δύσκολο τελικό που έγινε στο Καυταντζόγλειο στάδιο Θεσσαλονίκης να νικήσουν την Νεάπολη Πειραιώς με σκόρ 1-0 και να κατακτήσουν το κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος στο ποδόσφαιρο.Το κατόρθωμα της κυπελούχου Ερασιτεχνών Ελλάδος ΑΕ Διδυμοτείχου μένει πλέον σαν ορόσημο στην ιστορία αυτής της πόλης.


Εγώ από την πλευρά μου θέλω να δηλώσω ότι ήμουν πολύ τυχερός που τότε βρέθηκα στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας ως προπονητής και γεύτηκα εκείνη την επιτυχία μαζί με τους παίκτες μου και γιαυτό τους ευχαριστώ.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον υπέροχο εκείνο κόσμο που βρέθηκε τότε κοντά μας και μας έκανε να πιστέψουμε,ότι αξίζαμε και ότι μπορούσαμε να νικήσουμε.
Ευχαριστώ τον κόσμο που μας έκανε να κλάψουμε από χαρά ,συγκίνηση και υπερηφάνεια ακούγοντας μέσα στο Καυταντζογλειο στάδιο το τραγούδι : ♧♧Το Δίδυμότειχό το Δίδυμότειχό πολύ το αγαπώ, ας νικήσει και ας πεθάνω στον ΚΑΛΕ του βρε επάνω ♧♧.


Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στα νέα παιδιά της ΑΕΔ να έχουν πολλές επιτυχίες στο καινούργιο ταξίδι της Γ’Εθνικής έχοντας σαν οδηγό την κυπελούχο ΑΕΔ του 1980!!!