Νοσοκομείο Διδυμοτείχου: Έλαμψε δια της απουσίας του ο δήμαρχος Ορεστιάδας

Νοσοκομείο Διδυμοτείχου: Έλαμψε δια της απουσίας του ο δήμαρχος Ορεστιάδας

Οι κάτοικοι του μέσα και του Βόρειου Έβρου, πραγματοποίησαν χθες το βράδυ μια εντυπωσιακή σε συμμετοχή και παλμό εκδήλωση, ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ την ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ και την ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, το οποίο εξυπηρετεί τις ανάγκες τους.

Ήταν εκεί άνθρωποι κάθε ηλικίας, γυναίκες, άνδρες και παιδιά, οι εκπρόσωποι του συντονιστικού οργάνου συλλόγων και φορέων που διοργάνωσαν την κινητοποίηση, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου Ορεστιάδος και Σουφλίου κ.Δαμασκηνός, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου Κώστας Βαφειάδης και των εργαζομένων Στάθης Στάμος, αλλά εκείνος που… ΕΛΑΜΨΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ, ήταν ο Δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης.

Η απουσία του δημάρχου της μεγαλύτερης σε πληθυσμό πόλης του μέσα και του Βορείου Έβρου, σχολιάστηκε μαθαίνουμε πολύ αρνητικά από τον κόσμο. Γιατί οι σύλλογοι του δήμου και της περιοχής του ήταν εκεί, συμπολίτες και συνδημότες του επίσης, αλλά ο κ.Μαυρίδης δεν παραβρέθηκε. Είχε πει στους διοργανωτές ότι θα προσπαθούσε να εμφανιστεί κατά τις 9 το βράδυ, όταν δηλαδή θα είχε ουσιαστικά ολοκληρωθεί η εκδήλωση, ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ.

Οι πληροφορίες μας πάντως λένε πως επέλεξε να μην εμφανιστεί ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ (αν και το περιβάλλον του υποστηρίζει πως εμφανίστηκε λίγο πριν τις 10 αλλά κανένας δεν τον είδε), γιατί αφενός ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ με την κινητοποίηση και αφετέρου ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΙΑΤΑΡΑΞΕΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ με τους τοπικούς εκπροσώπους της Κυβέρνησης, οι οποίοι και σε καμιά περίπτωση δεν ήθελαν την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης συγκέντρωσης.

ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΥΡΙΔΗ και δεν το λέμε εμείς, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου που βρέθηκε χθες το βράδυ έξω από το Νοσοκομείο και με μια ανθρώπινη “αλυσίδα” διαμαρτυρήθηκε.

Γιατί μπορούσε να “πεταχτεί” έστω για λίγη ώρα και να δείξει ότι στηρίζει το αίτημα για ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ και ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ του Νοσοκομείου με την παρουσία του στη συγκέντρωση και μετά να πάει στην σχολική γιορτή. Ορεστιάδα-Διδυμότειχο εξάλλου είναι 10 λεπτά δρόμος.

Μοιραστείτε το άρθρο

Απάντηση