Μιχαηλίδης: Ο κ.Λαμπάκης απειλεί την ΕΓΝΑΤΙΑ με μηνύσεις, αλλά τις δίνει 500 χιλ. ευρώ…

Μιχαηλίδης: Ο κ.Λαμπάκης απειλεί την ΕΓΝΑΤΙΑ με μηνύσεις, αλλά τις δίνει 500 χιλ. ευρώ…

 

Νέα “επίθεση” κατά του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη, εξαπολύει ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δήμο με την παράταση ΑΝΑ.Σ.Α Παύλος Μιχαηλίδης, κατηγορώντας τον ότι την ίδια στιγμή που μπροστά στις κάμερες απειλεί με μηνύσεις την ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ για τα ΔΙΟΔΙΑ , από πίσω τους χρηματοδοτεί δίνοντας 500.00 ευρώ στην συγκεκριμένη εταιρεία για να αναλάβει τις μελέτες για τους ημικόμβους των Δίκελλων, του Νοσοκομείου και της Πυλαίας. 

Ο κ.Μιχαηλίδης κοινοποιεί μάλιστα και τα σχετικά έγγραφα από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ, όπου φαίνονται οι συγκεκριμένες αποφάσεις. Όπως λέει: “Για το νέο “χαράτσι” από τα ΔΙΟΔΙΑ της Μέστης, ο κ.Λαμπάκης με ισχνή πλειοψηφία του ΔΣ, αποφασίζει να δώσει 500.000 € από τα χρήματα των δημοτών, στην Εγνατία ΑΕ (την εταιρεία δηλ. που διαχειρίζεται τα διόδια) για να αναλάβει τις μελέτες για τους ημικόμβους των Δίκελλων, του Νοσοκομείου και της Πυλαίας!!!

Κατά τα άλλα μπροστά στις κάμερες απειλεί με μηνύσεις την ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ για τα ΔΙΟΔΙΑ και από πίσω τους χρηματοδοτεί (επί πλέον των διοδίων) για μελέτες, μεταξύ των οποίων και για ένα ημικόμβο για το Νοσοκομείο μας ο οποίος_ αν ποτέ κατασκευασθεί_ θα εξυπηρετεί μόνο τα ασθενοφόρα!!! Μετά είναι που απορούμε γιατί ο κόσμος δεν συμμετέχει σε κινητοποιήσεις, βλέποντας την υποκρισία και το “δούλεμα” που υπάρχει σε όλο το πολιτικό φάσμα.

Σ.Σ. Για τον δρόμο Αλεξανδρούπολης-Παλαγίας καμία αναφορά, καμία πίεση προς την Εγνατία Α.Ε..

Αποφάσισαν να δώσουν 500.000 € στην Εγνατία ΑΕ να κανει τις μελέτες για τους κόμβους …
Δηλαδή αν και η εταιρεία έχει την ευθύνη όλου του δρόμου συντήρηση μελέτη κατασκευή εμεις τους πληρώνουμε τώρα και τις μελέτες Μα για αυτο πληρώνουμε τα διοδια και μάλιστα στο πολλαπλάσιο όχι να τους δίνουμε και έξτρα χρήματα”.
ΔΕΙΤΕ την απόφαση που επικαλείται ο επικεφαλής της παράταξης ΑΝΑ.Σ.Α από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ