Ξεκινάει την Δευτέρα το καλοκαιρινό καμπ βόλεϊ του Άθλου Ορεστιάδας 

Ξεκινάει την Δευτέρα το καλοκαιρινό καμπ βόλεϊ του Άθλου Ορεστιάδας 

Ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα το καλοκαιρινό καμπ βόλεϊ του Άθλου Ορεστιάδας  Στο καμπ μπορούν να συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια τα οποία έχουν γεννηθεί από το 2000 έως το 2006.

Οι προπονήσεις θα γίνονται στο νέο κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας ‘ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ’ καθημερινά για τρεις εβδομάδες από 19/6 έως 7/7 (τα Σαββατοκύριακα δεν θα γίνονται προπονήσεις) από τις 18:00 έως τις 21:00.

Υπεύθυνος προπονητής είναι ο Χουσίδης Θεόδωρος (τηλ. 6945043976).

Τα τμήματα χωρίζονται σε αρχαρίων και έμπειρων. Το συγκεκριμένο καμπ έχει ως στόχο την εκμάθηση- βελτίωση τεχνικών του βόλεϊ.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν μπλουζάκια προπονητικά τα οποία είναι προσφορά του χορηγού του Άθλου κου Τσομπανίδη Δημήτριου ιδιοκτήτη της ταβέρνας ‘κοτόπουλα ο Δημήτρης’ επίσης σε κάθε προπόνηση  νερό , φρούτο και χυμός.

Στην λήξη του καμπ θα δοθούν και βεβαιώσεις συμμετοχής σε κάθε συμμετέχοντα.

Είναι μια καλή ευκαιρία και για όσους και όσες θέλουν να γνωρίσουν από κοντά τα μυστικά του αθλήματος να εγγραφούν στο συγκεκριμένο καμπ.

Καλεσμένοι  θα είναι το λίμπερο του πρωταθλητή Ελλάδας Κωνσταντινίδης Δημήτριος και ο πρώην αρχηγός του Α.Ο.Ο Πεντίδης Γεώργιος.

Το κόστος συμμετοχής είναι εφάπαξ 40 ευρώ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ στον υπεύθυνο προπονητή Χουσίδη Θεόδωρο (τηλ. 6945043976).