Τριάντα προσλήψεις στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου

Τριάντα προσλήψεις στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μέχρι 30-11-2017 συνολικού αριθμού είκοσι εννέα (29) ατόμων (μέχρι 34 ημερομίσθια) και ενός (1*) ατόμου (μέχρι 60 ημερομίσθια ) στις ελαιοκομικές περιοχές της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου

Για την αντιμετώπιση εποχικών αναγκών στα πλαίσια του «Προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς για το 2017» για τις εξής κατά αριθμό ειδικότητες:

  • 2 ΠΑΓΙΔΟΘΕΤΕΣ
  • 6 ΑΡΧΙΕΡΓΑΤΕΣ- ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ
  • 21 ΨΕΚΑΣΤΕΣ
  • 1 ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής από αύριο

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν απλή αίτηση με συνημμένα τα αναφερόμενα δικαιολογητικά, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Καραολή & Δημητρίου 40, 2ος όροφος, γρ. 7 απευθύνοντάς την στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Έβρου (τηλ. επικοινωνίας: 2551357198 κ. Μητρουλάκη Δήμητρα ).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε( 5) εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας ανάρτησης της παρούσας στο κατάστημα της υπηρεσίας μας (Ταχ. Δ/νση Καραολή & Δημητρίου 40) και στο χώρο ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων Αλεξ/πολης, Σαμοθράκης, Σαπών-Μαρώνειας (στην Ξυλαγανή και στις Σάπες) δηλ. από 19-06-2017 έως 23-06-2017 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες επισυνάπτοντας στην αίτηση τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Πηγή: dikaiologitika.gr