Φιέστα 5.000 ατόμων για τον Τούρκο Πρωθυπουργό ετοιμάζουν στην Κομοτηνή

Φιέστα 5.000 ατόμων για τον Τούρκο Πρωθυπουργό ετοιμάζουν στην Κομοτηνή

Φιέστα με την συμμετοχή 5.000 ατόμων στην οποία τιμώμενο πρόσωπο θα είναι ο Τούρκος Πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ, ετοιμάζουν στο χωριό Λύκειο της Ροδόπης κατά την επίσκεψη του στην Θράκη.

Ο κ.Γιλντιρίμ που θα πραγματοποιήσει αύριο επίσκεψη στην Ελλάδα  και θα έχει συνάντησή με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, με την ατζέντα να περιλαμβάνει τα θέματα της μετανάστευσης, των ελληνοτουρκικών και ευρωτουρκικών σχέσεων, αλλά και το Κυπριακό.σ

Στη συνέχεια θα έρθει στην Αλεξανδρούπολη και από εκεί θα μεταβεί στην γειτονική Κομοτηνή για μια επίσκεψη που χαρακτηρίζεται ιδιωτική. Στο καθιερωμένο ιφτάρ, το πρώτο μουσουλμανικό γεύμα μετά το τέλος τα Ραμαζανιού που προγραμματίζεται να γίνει το βράδυ της Δευτέρας 19 Ιουνίου στο χωριό Λύκειο του νομού Ροδόπης, ετοιμάζεται εντυπωσιακή εκδήλωση και το γενικό πρόσταγμα της προετοιμασίας έχουν ο Τούρκος πρόξενος, ο δήμαρχος Αρριανών και ο ψευτομουφτής Κομοτηνής!

 

Οι σχετικές  ενημερώσεις έγιναν κατά τη διάρκεια της μεσημεριανής προσευχής της Παρασκευής 16 Ιουνίου στο ανακαινισμένο τέμενος του Λυκείου, όπου συμμετείχαν ο Τούρκος πρόξενος, ο δήμαρχος Αρριανών και ο ψευτομουφτής Κομοτηνής.

“Τιμή μου που θα δεχτώ τον Τούρκο πρωθυπουργό”, είπε μετά το τέλος της προσευχής ο δήμαρχος Αμέτ Ριτβάν, μιλώντας για την προετοιμασία του ιφτάρ, στο οποίο κάλεσε όλους τους κατοίκους.

“Ας ελπίσουμε ότι το Λύκειο και τα γύρω χωριά, θα φιλοξενήσουν τον πρωθυπουργό με τρόπο αντάξιο της Θράκης και της περιοχής”, είπε ο Τούρκος πρόξενος Αλή Ριζά Ακιντζί. Η διοργάνωση γίνεται για να εξυπηρετήσει 5.000 άτομα.

Πηγή: xronos.gr