Στο ΚΤΕΛ Έβρου η δημοτική συγκοινωνία Σαμοθράκης από αύριο

Στο ΚΤΕΛ Έβρου η δημοτική συγκοινωνία Σαμοθράκης από αύριο

Στο ΚΤΕΛ Έβρου ανατέθηκε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το μεγαλύτερο ποσοστό της αστικής συγκοινωνίας της Σαμοθράκης και από αύριοτο 60% των δρομολογίων θα εκτελούνται από δικά του λεωφορεία.

Τα δρομολόγια που αναλαμβάνει το ΚΕΤΛ του νομού είναι αυτά στη βόρεια πλευρά του νησιού, ενώ παραμένει το ίδιο κόστος εισιτηρίου που πλήρώνουν και τώρα όσοι μετακινούνται με την δημοτική συγκοινωνία. Να επισημάνουμε ότι το ΚΤΕΛ εκτελεί στο νησί τα επιδοτούμενα δρομολόγια μεταφοράς των μαθητών στα σχολεία.

Ο  Δήμαρχος Σαμοθράκης Θανάσης Βίτσας μιλώντας για το θέμα αυτό στον κορυφαίο σταθμό του νομού και της Θράκης, τον STATUS 94.2 και τον δημοσιογράφο Σταύρο Αποστολίδη, επεσήμανε ότι οι υπόλοιπες διαδρομές, αυτές κυρίως των… άγονων γεραμμών, θα καλύπτονται από το ένα και μοναδικό λεωφορείο του Δήμου που παραμένει σε κίνηση, μειώνοντας σημαντικά το κόστος λειτουργίας για τον Δήμο Σαμοθράκης.

Ο κ. Βίτσας θεωρεί ότι μετά την απόφαση αυτή η ποιότητα της συγκοινωνίας του νησιού από αύριο που τίθεται σε λειτουργία το πρόγραμμα, θα είναι φέτος σημαντικά βελτιωμένη και θα εξυπηρετεί καλύτερα όχι μόνο τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες που αναμένονται το επόμενο διάστημα μια και αρχίζει η τουριστική περίοδος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*