Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, με Ζαμπουνίδη υποψήφιο;

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, με Ζαμπουνίδη υποψήφιο;

Ένας φίλος από τα παλιά εμφανίστηκε στην χθεσινή παρουσία της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφης Γεννηματά στον Έβρο. Ο Νίκος Ζαμπουνίδης, πρώην νομάρχης αλλά και βουλευτής του πάλαι ποτέ κραταιού Κινήματος που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Ο Ζαμπουνίδης ήταν μάλιστα αυτός που συνόδεψε την κ.Γεννηματά τόσο στην επίσκεψη της στο δημαρχείο Ορεστιάδας, όπου συζήτησε με τον δήμαρχο Βασίλη Μαυρίδη και ενημερώθηκε για τα προβλήματα της περιοχής, όσο και στα χωριά Μεγάλη και Μικρή Δοξιπάρα, όπου αρχικά βρέθΗκε στο μνημείο του πατέρα της που υπάρχει στην Μεγάλη Δοξιπάρα και στη συνέχεια επισκέφθηκε τον αρχαιολογικό χώρο της Μικρής Δοξιπάρας.

Εκεί, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον κ.Ζαμπουνίδη και την συνεισφορά του στην ανάδειξη του συγκεκριμένου πολύ σημαντικού χώρου. Ο ίδιος πάντως απέχει από την κεντρική, αλλά και την τοπική πολιτική σκηνή εδώ και χρόνια. Τελευταία φορά, επί προεδρίας Γιώργου Παπανδρέου, είχε αναλάβει σύμβουλος του και μετά αποσύρθηκε και ασχολήθηκε με το δικηγορικό του γραφείο.

Λέτε με βάση όσα είδαμε να συμβαίνουν χθες, να… συστρατευτεί στο προσκλητήριο της κ.Γεννηματά και της Δημορατικής Συμπαράταξης και να τον δούμε υποψήφιο βουλευτή στις επόμενες εκλογές: Όποτε γίνουν;

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ: Μου λέει κάποιος που ξέρει καλά τα του ΠΑΣΟΚ, κάτι που δεν ήξερα. Ότι ο Ζαμπουνίδης ανέλαβε πλέον σύμβουλος της Φώφης Γεννηματά. Γι’ αυτό και ήταν συνέχεια δίπλα της. 

Μοιραστείτε το άρθρο

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*