Αλεξανδρούπολη: Τους τίμησαν για την πολιτιστική τους προσφορά(φωτορεπορτάζ)

Αλεξανδρούπολη: Τους τίμησαν για την πολιτιστική τους προσφορά(φωτορεπορτάζ)

Τρεις συμπολίτες μας με σημαντική προσφορά στα πολιτιστικά δρώμενα του Έβρου και της Θράκης, τίμησαν χθες βράδυ σε ειδική εκδήλωση η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αν.Μακεδονίας-Θράκης / Περιφερειακή Ενότητα Έβρου.

Συγκεκριμένα τιμήθηκαν σε μια ζεστή και συγκινητική βραδιά στο Νομαρχείο Έβρου, ο Πασχάλης Λιγούδης, η Μαρία Δάσσιου και η Χρυσούλα Γιαλαμούδη. Πρόσωπα του πολιτισμού και της κοινωνίας, για το συνολικό τους έργο και ποιοτική προσφορά στο πολιτιστικό γίγνεσθαι του τόπου μας. 

Παρόντες ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου και ένας εκ των συνδιοργανωτών Δημήτρης Πέτροβιτς, οι βουλευτές του νομού Δημήτρης Ρίζος και Αναστάσιος Δημοσχάκης, το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Έβρου με επικεφαλής τον πρόεδρο του κ.Κελεμίδη, άνθρωποι του πολιτισμού και της παράδοσης της Αλεξανδρούπολης και του νομού και πολλοί φίλοι.

Τις εντυπώσεις έκλεψε πάντως η εγγονή του Πασχάλη Λιγούδη που ήταν συνεχώς στο πλευρό του παππού της κρατώντας την αναμνηστική του πλακέτα, περήφανη γι΄αυτόν. Ο Πασχάλης άλλωστε για όλους τον γνωρίζουν, είναι ένας άνθρωπος με πολύπλευρη προσφορά στον τόπο μας και όχι μόνο στον πολιτισμό αλλά και τον αθλητισμό και πολλούς ακόμα τομείς.

 

[post_gallery]