Ifigeneia Cup 2017: Πετυχημένοι οι Σκοπευτικοί Αγώνες στην Ορεστιάδα

Ifigeneia Cup 2017: Πετυχημένοι οι Σκοπευτικοί Αγώνες στην Ορεστιάδα

Μια σημαντική διοργάνωση για την περιοχή μας διεξήχθη το περασμένο Σαββατούριακο στην Ορεστιάδα. Πρόκειτια για τους σκοπευτικούς αγώνες “Ifigenia cup 2017”, που διοργάνωσε ο Σκοπευτικός Όμιλος Ορεστιάδας, στο πανέμορφο Σκοπευτήριο που έχουν δημιουργήσει οι άνθρωποι του στο Νεοχώρι Ορεστιάδας. 

 Ο αγώνας δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς την προσωπική εθελοντική εργασία των μελών του Σκ.Ο.Ορ. για τη προετοιμασία και την ανάλογη διαμόρφωση του χώρου. Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη του Σκ.Ο.Ορ. που βοήθησαν, στήριξαν και παρευρέθηκαν σε αυτόν τον αγώνα, τα μέλη του Σκοπευτικού Ομίλου Ν. Καβαλάς, της Ε. Λ. Π. Σ. (Θες/νικης), του Σκοπευτικού ομίλου «ΑΡΤΕΜΙΣ» Σερρών, του Σκοπευτικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης, του σκοπευτικού τμήματος ΜΓΣ Εθνικού Αλεξ/πολης και άλλων σκοπευτικών συλλόγων της Β. Ελλάδας που μας τίμησαν για άλλη μια φορά με τη συμμετοχή τους, τον Αγωνάρχη κο. Μπεχτσούδη Απόστολο, τον Διευθυντή Αγώνα κο. Βλάχο Δημήτριο, τους κριτές σταδίων και τέλος, τη γραμματεία του Σκ.Ο.Ορ για την ομαλή διεξαγωγή του.

Η κατάταξη λίγη σημασία έχει και είναι το τελευταίο κατά τη γνώμη μας. Το πολύ σημαντικό είναι να δοθούν συγχαρητήρια στο Σκοπευτικό Όμιλο Ορεστιάδας για μια ακόμα άψογη διοργάνωση που διαφημίζει την πόλη και παρά τη μακρινή απόσταση από τα κέντρα, την κατατάσσει με αξιώσεις στο σκοπευτικό χάρτη της χώρας.

 

[post_gallery]