“ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ”: Ένα εξαιρετικό video προσέλκυσης επενδυτών από το Επιμελητήριιο Έβρου

“ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ”: Ένα εξαιρετικό video προσέλκυσης επενδυτών από το Επιμελητήριιο Έβρου

Με ένα εξαιρετικό video διαρκείας 13 λεπτών,  το Επιμελητήριο Έβρου προσπαθεί να προσελκύσει επενδυτές στο νομό Έβρου. Με αφήγηση στην αγγλική γλώσσα και ελληνικούς υπότιτλους αλλά κυρίως εντυπωσιακά πλάνα από τις ομορφιές του τόπου,  περιγράφονται οι επενδυτικές ευκαιρίες, τα πλεονεκτήματα του νομού και οι δυνατότητες για την επιχειρηματική ανάπτυξη.

Πρόκειται για μια παραγωγή του Επιμελητηρίου Έβρου, με την σκηνοθετική επιμέλεια του εβρίτη Χάρη Ντόνια, που αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για την περιοχή μας, αφού θα μπορούσε να προσελκύσει και ξένους τουρίστες με όσα προβάλλει. Στόχος των ανθρώπων του Επιμελητηρίου, όπως είπε ο Πρόεδρος του Χριστόδουλος Τοψίδης στον κορυφαίο ραδιοφωνικό STATUS 94.2 και τον δημοσιογράφο Σταύρο Αποστολίδη, είναι το βίντεο αυτό να διακινηθεί τις επόμενες ημέρες για την επίτευξη του στόχου της σε στοχευμένους προορισμούς. Αυτή τη στιγμή το video βρίσκεται ήδη αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου και μπορεί να το… απολαύσει οποιοσδήποτε.

Αξίζουν σίγουρα συγχαρητήρια στον Πρόεδρο Χριστόδουλο Τοψίδη, την διοίκηση και τους συνεργάτες του Επιμελητηρίου Έβρου για αυτή την πρωτοβουλία.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ VIDEO και μάθετε πράγματα για το νομό μας που πολλοί δεν τα γνωρίζουμε