Σε επιφυλακή αστυνομικοί και τελειωνειακοί στους Κήπους. Επέλαση… Τούρκων

Σε επιφυλακή αστυνομικοί και τελειωνειακοί στους Κήπους. Επέλαση… Τούρκων

Σε επιφυλακή θα βρίσκονται από σήμερα και για αρκετές ημέρες, οι αστυνομικοί και τελωνειακοί υπάλληλοι του Συνοριακού Σημείου Διέλευσης των Κήπων λόγω των..,. Τούρκων. Ο λόγος;

Από σήμερα ξεκινάει ουσιαστικά  η πρώτη για φέτος μαζική επέλαση των Τούρκων τουριστών στην Βόρεια Ελλάδα, καθώς την προσεχή Κυριακή 25 Ιουνίου, οι μουσουλμάνοι θα γιορτάσουν τη μία από τις δύο μεγάλες θρησκευτικές εορτές τους. Το “Σεκέρ Μπαϊράμ”.

Έτσι αναμένεται να βρεθούν στην Αλεξανδρούπολη πολλοί περισσότεροι από αυτούς που έρχονται τα Παρασκευοσαββατοκύριακα, σε Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα και Θεσσαλονίκη. Αρκετοί μάλιστα που συνήθιζαν να πηγαίνουν στη Μυτιλήνη, μετά τον καταστροφικό σεισμό μεταξύ Λέσβου και Χίου, αναμένεται να επιλέξουν Έβρο, Θράκη και Βόρειο Ελλάδα γενικότερα.

Οπότε χρειάζεται πολύ δύναμη, κουράγιο και υπομονή σε όλους τους αστυνομικούς και τελωνειακούς υπαλλήλους , οι οποίοι και αναμένεται -πρώτοι και για αρκετές ημέρες να υποδεχθούν τους τεράστιους όγκους των Τούρκων τουριστών. Με δεδομένο μάλιστα τις επιπλέον γραφειοκρατικές διαδικασίες που επέβαλλε η Ευρωπαϊκή Ένωση για τη συνθήκη Σένγκεν, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για όλους.