ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Ακυρώθηκε η προκήρυξη-σκάνδαλο που απαιτούσε απαραίτητο προσόν τη γνώση τουρκικής γλώσσας

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Ακυρώθηκε η προκήρυξη-σκάνδαλο που απαιτούσε απαραίτητο προσόν τη γνώση τουρκικής γλώσσας

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Ένα ακόμη σκάνδαλο στην Θράκη με πολύ σοβαρές εθνικέςπροεκτάσεις, αποτράπηκε έστω και την τελευατία στιγμή. Συγκεκριμένα, το ΑΣΕΠ Θεσσαλονίκης ακύρωσε την προκήρυξη του μειονοτικού δήμου Μύκκης στην Ξάνθη, που για τις προσλήψεις θεωρούσε απαραίτητο προσόν την γνώση τουρκικής γλώσσας και μάλιστα οι υποψήφιοι να έχουν πιστοποιητικό γλωσσομάθειας από πανεπιστήμιο της Άγκυρας

Ο δήμαρχος Μύκης Τζεμήλ Καπζά είχε δημοσιοποιήσει αυτή την φωτογραφική προκήρυξη πρόσληψης ατόμων στα Πομακοχώρια, με απαραίτητο προσόν την γνώση τουρκικής γλώσσας. Η οποία γνώση πρέπει να αποδεικνύεται με πιστοποιητικό γλωσσομάθειας απο πανεπιστημιο της Αγκυρας! Με λίγα λόγια με χρήματα του ΕΣΠΑ απ΄όπου χρηματοδοτούνται οι προσλήψεις κάποιοι εφαρμόζουν την πολιτική της Τουρκίας στην ελληνική Επικράτεια!

Όπως έλεγε χαρακτηριστικά η προκήρυξη:

Το ΑΣΕΠ Θεσσαλονίκης ακύρωσε αυτή την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ μετά τις έντονες αντιδράσεις που υπήρξαν και ο κ.Τζεμήλ Καπζά προσπάιθησε να… θολώσει τα νερά λέγοντας ότι δεν καταλαβαίνει για ποιόν λόγο έγινε κάτι τέτοιο. “Όπως έχω δηλώσει πολλές φορές παλιότερα, εμείς ετοιμάσαμε την προκήρυξη μας κατ΄εφαρμογήν ομόφωνης απόφασης του δημοτικού συμβουλίου. Την σχετική με την πρόσληψη προσωπικού προκήρυξη την ετοιμάσαμε σύμφωνα με τον νόμο. Άλλωστε αυτή την προκήρυξη την εξέτασαν και την ενέκριναν και η Διοικητική Γενική Γραμματεία και το ΑΣΕΠ. Μετά από την έγκριση από αυτούς τους φορείς έγινα η ανακοίνωση της προκήρυξης. Αλλά μετά άρχισαν οι αντιδράσεις. Άρχισε έρευνα.

Τις περασμένες μέρες με έγγραφο που στάλθηκε από το ΑΣΕΠ-Θεσσαλονίκης, μας ενημέρωσαν πως η προκήρυξη αυτή ακυρώθηκε. Στην κατεύθυνση αυτή μας ζητήθηκε αυτή την ακυρωτική απόφαση να την περάσουμε από το δημοτικό συμβούλιο. Αλλά στο έγγραφο δεν αναφέρεται το αιτιολογικό της ακύρωσης. Εμείς λοιπόν εγγράφως ρωτήσαμε σχετικά με το αιτιολογικό. Αυτοί μας απάντησαν. Μας ζητάνε να ακυρώσουμε την προκήρυξη. Λένε πως θα εξετάσουν ξανά αυτή την προκήρυξη. Στην πραγματικότητα το αιτιολογικό της ακυρότητας δεν αναφέρεται σαφώς.  Το επαναλαμβάνω όμως ως εμείς δεν κάναμε κάτι έκνομο. Αυτό το θέμα της  πρόσληψης προσωπικού θα το φέρουμε πάλι στο δημοτικό μας συμβούλιο, θα το συζητήσουμε και θα πάρουμε ξανά απόφαση”.

 

 Η Ελληνική Πολιτεία δεν πρέπει να επιτρέψει στην ελληνική επικράτεια να θεωρηθεί απαραίτητο προσόν η τουρκική γλωσσά σε ανέργους επιστήμονες και διοικητικούς υπαλλήλους και δίνει ένα μήνυμα σε σας και σε αυτούς που κατάρτισαν αυτήν την καθαρά φωτογραφική προκήρυξη να σταματήσουν τα ανθελληνικά παιχνίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

https://drive.google.com/file/d/0B-m9f2QbCf6MSU9RMWRSRk9TWVU/view

Πηγή: tourkikanea.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*