Τους ευχαριστεί δημόσια ο δήμαρχος γιατί έκαναν το αυτονόητο;

Τους ευχαριστεί δημόσια ο δήμαρχος γιατί έκαναν το αυτονόητο;

Συγνώμη παιδιά, γιατί μπερδεύτηκα λιγάκι. Διαβάζω στην σελίδα του Γραφείου Τύπου Δήμου Αλεξανδρούπολης στο fb, οπότε προφανώς μπήκε εκεί για να δημοσιευθεί: “Ευχαριστήριο του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης”. Συνεχίζω και βλέπω ότι ο κ.Βαγγέλης Λαμπάκης ευχαριστεί έναν υπάλληλο του δήμου και δυο αντιδημάρχους με αφορμή την τοποθέτηση συστήματος seatrac στην πλαζ του ΕΟΤ, επειδή έκαναν το αυτονόητο. Δηλαδή, έκαναν καλά τη δουλειά τους.

Ιδού και το σχετικό απόσπασμα: “Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, ευχαριστεί θερμά για τη συμβολή τους στην αγορά και τοποθέτηση του συστήματος seatrac στην πλαζ του ΕΟΤ, τον μηχανικό του Δήμου Αλεξανδρούπολης, κ. Θεόδωρο Γιοβανάκη, για τη γρήγορη και πληρέστατη μελέτη του διαγωνισμού και της τοποθέτησης του όλου μηχανισμού στην ακτή όπως επίσης και τον αντιδήμαρχο Οικονομικών, κ. Γιώργο Παντελίδη για τη συμβολή του στο πλεόνασμα του Δήμου, ώστε να απολαμβάνουμε οι δημότες όσα περισσότερα, αλλά και τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Γιώργος Κουκουράβας για την όλη επίβλεψη του έργου”.

Αν είναι έτσι, καθημερινά θα πρέπει ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης να ευχαριστεί τους οδοκαθαριστές γιατί κάνουν σωστά τη δουλειά τους, την υπηρεσία πρασίνου γιατί ποτίζει, κλαδεύει και κουρεύει τα φυτά και όλες τις άλλες υπηρεσίες μαζί με τους αντιδημάρχους.

Τί να πω. Δεν… συνεχίζω άλλο….

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*