Ορεστιάδα: Συγκλονισμένοι όλοι από το τραγικό παιχνίδι της μοίρας στη χαροκαμμένη οικογένεια

Ορεστιάδα: Συγκλονισμένοι όλοι από το τραγικό παιχνίδι της μοίρας στη χαροκαμμένη οικογένεια

Το τροχαίο ατύχημα σήμερα το πρωί στις Καστανιές όπου έχασε την ζωή του ένας 64χρονος από την Σαγήνη, είναι το κυρίαρχο θέμα στην Ορεστιάδα. Όλη η πόλη είναι συγκλονισμένη από το τραγικό παιχνίδι της μοίρας όπως έγραψε το evros-news.gr, στη χαροκαμμένη οικογένεια. Που έχασε πριν από πολλά χρόνια τα δυο βλαστάρια της και τώρα επίσης σε τροχαίο τον πατέρα, δυο βδομάδες μετά τον γάμο του τρίτου γιου της οικογένειας.

Ο άτυχος πατέρας, που το νήμα της ζωής του κόπηκε στα 64 του χρόνια όταν το αυτοκίνητο του τράκαρε πλαγιομετωπικά με νταλίκα από την Βουλγαρία, δεν ξεπέρασε τον άδικο και πρόωρο χαμό των δύο παλικαριών του. Δυο λεβέντες,  σκοτώθηκαν σε τρακάρισμα στο δρόμο Ορεστιάδας-Πύργου. τα χρόνια που πέρασαν δεν μπόρεσαν να μετριάσουν τον πόνο του πατέρα και της ακόμα τραγικότερης μάνας. Η οποία επίσης δεν ξεπέρασε ποτέ τον χαμό των βλασταριών της και τώρα έχασε και τον άνδρα της.

Την πιο προηγούμενη Κυριακή πάντρεψαν το τρίτο τους παιδί, τον άλλο γιο τους και παρ’ ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να φύγουν από τη σκέψη τους οι δυο αδικοχαμένοι γιοι τους, χαίρονταν γιατί ξεκινούσε την δημιουργία μας ευτυχισμένης οικογένειας. Μόνο που η μοίρα έπαιξε ένα ακόμα τραγικό παιχνίδι. Ο 64χρονος, που χρόνια τώρα συνήθιζε αρκετά βράδια να παίρνει το αυτοκίνητο και να φεύγει από την Ορεστιάδα γιατί η πόλη δεν τον… χωρούσε και ίσως ήθελε να ξεχαστεί, σήμερα το πρωί δεν γύρισε. Άφησε πίσω την χαροκαμμένη από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα της μοίρας σύζυγο του να θρηνεί έναν ακόμα χαμό και τον γιο του που δεν πρόλαβε να χαρεί μια από τις πιο χαρούμενες και ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του.