Καταγγέλουν την κ.Γκαρά οι εργαζόμενοι, ότι αποψιλώνει το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με αποσπάσεις

Καταγγέλουν την κ.Γκαρά οι εργαζόμενοι, ότι αποψιλώνει το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με αποσπάσεις

Καταγγελίες κατά της βουλευτού ΣΥΡΙΖΑ του Έβρου Νατάσσας Γκαρά ότι αποψιλώνει από εργαζόμενους το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, καταγγέλλει ο Σύλλογος εργαζομένων δια του Προέδρου του, Χριστόδουλου Μεντίζη.

Μιλώντας στον κορυφαίο ραδιοφωνικό σταθμό STATUS 94.2 και τον Σταύρο Αποστολίδη, ο κ.Μεντίζης ανέφερε ότι συνεργάτες της κ.Γκαρά το τελευταίο διάστημα τηλεφωνούσαν τακτικότατα στις υπηρεσίες του νοσοκομείου, ενδιαφερόμενοι για την μετακίνηση μιας διοικητικής υπαλλήλου! Την ίδια τακτική όπως τόνισε ακολουθεί και ο Διοικητής της 4ης ΥΠΕ Στράτος Πλωμαρίτης, που διευκολύνει αποσπάσεις υπαλλήλων, με αποτέλεσμα να μείνει το τηλεφωνικό κέντρο του Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης χωρίς τρίτη νυχτερινή βάρδια!

“Όποιος τηλεφωνεί το βράδυ στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, ακούει μόνον το προσωπικό της ασφάλειας, που δεν είναι σε θέση φυσικά ούτε να συνδέσει τους καλούντες με τα τμήματα του οργανισμού που θέλουν αλλά ούτε και να δώσει την οποιαδήποτε πληροφορία”, επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.