Ξανανοίγει από σήμερα ο οικοτουριστικός ξενώνας “ΘΡΑΣΣΑ” στο Τυχερό

Ξανανοίγει από σήμερα ο οικοτουριστικός ξενώνας “ΘΡΑΣΣΑ” στο Τυχερό

 

Ανοίγει ξανά από σήμερα και μετά από ενάμιση χρόνο που… ρήμαζε, ο οικοτουριστικός ξενώνας «Θράσσα» στο Τυχερό. Ο Ξανθιώτης επιχειρηματίας Αθανάσιος Κριτσίνης που ανέλαβε την διαχείριση του ξενώνα από τον Δήμο Σουφλίου, ολοκλήρωσε πρόσφατα τις εκτεταμένες εργασίες συντήρησης και έτσι η «Θράσσα» ξαναποκτάει… ζωή και δραστηριότητα.

Ο κ.Κριτσίνης, που όπως σας είχε ενημερώσει με συνεχή ρεπορτάζ το evros-news.gr, δούλεψε μαζί με τους συνεργάτες του πυρετωδώς όλο το προηγούμενο διάστημα προκειμένου να είναι συνεπής στη δέσμευση προς τον Δήμο Σουφλίου πως θα ξαναλειτουργήσει τον ξενώνα μέσα στον Ιούνιο, χθες βράδυ με ανάρτηση στην προσωπική του ιστοσελίδα δεν έκρυψε την χαρά του.



Από την πλευρά του, ο Δημοτικός Σύμβουλος Τυχερού Απόστολος Δαβής, που ήταν απ’ τους ανθρώπους οι οποίοι προσπάθησαν πάρα πολύ τον προηγούμενο ενάμιση χρόνο να βρεθεί λύση, δεν έκρυψε την ικανοποίηση του ανακοινώνοντας σήμερα το γεγονός της επαναλειτουργίας μιλώντας στον κορυφαίο ραδιοφωνικό σταθμό STATUS 94.2, και τον Σταύρο Αποστολίδη.  Προσκάλεσε μάλιστα όλους τους Εβρίτες στην ανακαινισμένη «Θράσσα», να την επισκεφθούν και να απολαύσουν την ομορφιά του τοποίου, με την λίμνη και όλα τα υπόλοιπα, αλλά και έναν εντελώς διαφορετικό χώρο εξυπηρέτησης.