ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΚΗΠΩΝ στις 10 το πρωί. Αυτή είναι η κατάσταση

Χαμός από το πρωί στο Τελωνείο Κήπων. Ουρές Τούρκων που έρχονται στον Έβρο

Χαμός επικρατεί από χθες το βράδυ στο Τελωνείο των Κήπων, όπου έχει δημιουργηθεί το αδιαχώρητο από ουρές αυτοκινήτων και λεωφορείων με τα οποία οι Τούρκοι έρχονται στον Έβρο και τη Βόρεια Ελλάδα για να περάσουν το τριήμερο.

Χθες Παρασκευή πραγματοποιησαν είσοδο στη χώρα πάνω από 4.000 Τούρκοι και συνολικά πάνω από 6.000 πολίτες. Σήμερα Σάββατο από τις 12 το βράδυ και μέχρι στις 7:30 πάνω απο 3.000 Τούρκοι και 4.000 συνολικά ήρθαν στη χώρα μας κι οι φωτογραφίες είναι η πρώτη το πρωί στις 7.30′ και η δεύτερη στις 10, με την κατάσταση να είναι δύσκολη.

ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΚΗΠΩΝ στις 10 το πρωί. Η κατάσταση κάπως καλύτερη σε σχέση με νωρίς το πρωί, αλλά και πάλι χαμός από τους Τούρκους που έρχονται στην Ελλάδα

Οι αστυνομικοί και οι τελωνειακοί δουλεύουν όπως πάντα με ευσυνειδησία και διάθεση εξυπηρέτησης του μεγάλου όγκου των επισκεπτών, παρ’ ότι και υποστελεχωμένο και με λιγότερα απ’ όσα απαιτούνται μέσα είναι το Τελωνείο. να ευχηθούμε σε όσους αγωνίζονται να εξηπηρετήσουν τον κόσμο καλή δύναμη

Η μαζική επέλαση των Τούρκων τουριστών στην Βόρεια Ελλάδα γίνεται επειδή αύριο Κυριακή 25 Ιουνίου, οι μουσουλμάνοι θα γιορτάσουν τη μία από τις δύο μεγάλες θρησκευτικές εορτές τους, το “Σεκέρ Μπαϊράμ”.