Προκαλεί ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ιλχάν Αχμέτ αποκαλώντας τον Γιλντιρίμ “Πρωθυπουργό μας”

Προκαλεί ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ιλχάν Αχμέτ αποκαλώντας τον Γιλντιρίμ “Πρωθυπουργό μας”

Προκαλεί για μια ακόμη φορά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αυτή την στιγμή Ιλχάν Αχμέτ, αφού αποκαλεί τον Τούρκο Πρωθυπουργό Μπιναλί Γιλντιρίμ “Πρωθυπουργό ΜΑΣ¨ και στην επόμενη πρόταση ευχαριστεί τον ψευδομουφτή Κομοτηνής αποκαλώντας τον επίσης “Κύριο μουφτή μας”.

Ο Ιλχάν Αχμέτ, που κατά καιρούς παίρνει ανθελληνικές θέσεις, βρέθηκε στο χωριό Δροσιά του δήμου Αρριανών-νομού Ροδόπης, στις 21/6/2017 όπου συνεχίστηκε πάλι η παράδοση του δείπνου ιφτάρ.

O βουλευτής Ροδόπης είπε πως αυτό το Ραμαζάνι στην Θράκη πέρασε διαφορετικά, πως το διάστημα αυτό που άρχισε με την επίσκεψη του υφυπουργού Εξωτερικών, συνεχίστηκε με την φιλοξενία του Πρωθυπουργού της Τουρκίας, ενώ όπως είπε σήμερα συναντήθηκαν μετά από πρόσκληση του δήμαρχου του Οσμάνγκαζί Μουσταφά Ντουντάρ και είπε: ¨Καταρχήν ευχαριστώ αυτούς που έγιναν αιτία και μόχθησαν ώστε μετά από 13 χρόνια από τον ερχομό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, να έρθει εδώ ο πρωθυπουργός μας. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Κύριο Μουφτή μας που στηρίζει τα ιφτάρ που οργανώνονται σε κάθε χωριό με τις προσπάθειες του κόσμου μας.…… ¨

Πηγή: tourkikanea.gr