Σουφλί: Τους πρωταθλητές Ελλάδος-Κύπρου τίμησε ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Πέτροβιτς (φωτορεπορτάζ)

Σουφλί: Τους πρωταθλητές Ελλάδος-Κύπρου τίμησε ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Πέτροβιτς (φωτορεπορτάζ)

Τους πρωταθλητές Ελλάδος και Κύπρου που κατέκτησαν το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Βόλεϊ, τίμησε πριν από λίγο ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Πέτροβιτς, σε ειδική εκδήλωση που έγινε στο Σουφλί και στον ιδιαίτερο χώρο του Μουσείου Μετάξης του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς στο Σουφλί.

Ο κ.Πέτροβιτς τίμησε την ομάδα των μαθητών του Γενικού Λυκείου Σουφλίου, τους προπονητές τους, Παναγιώτη Κάβουρα και Γεώργιο Τάσιου, και τη Διευθύντρια του Λυκείου κα Μαρία Πατσιά, για την επιτυχία τους πριν λίγο καιρό να αναδειχθούν Πρωταθλητές Ελλάδας – Κύπρου 2017, στον Μεγάλο Τελικό του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Βόλεϊ.

Πέτροβιτς: Μας κάνατε περήφανους και συγκινήσατε

όλο τον Έβρο και την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Παρουσία των γονέων των πρωταθλητών, αλλά και της Εθνικής Ομάδας Παμπαίδων U17 στο Βόλεϊ, η οποία βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στο Σουφλί και προετοιμάζεται εν όψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Ικόνιο της Τουρκίας, ο κ. Πέτροβιτς συνεχάρη τους μαθητές, τους προπονητές και τους γονείς τους για την εξαιρετική πορεία τους στο σχολικό πρωτάθλημα και την επάξια νίκη τους. «Η μεγάλη σας διάκριση, μας κάνει πολλαπλά υπερήφανους, προσφέροντας χαρά και συγκίνηση στον Έβρο και σε ολόκληρη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Επιτεύγματα αυτού του μεγέθους, αναδεικνύουν τις δυνατότητες της νέας γενιάς, που μέσα από την συλλογικότητα, τη συστηματική προσπάθεια και την πίστη στο στόχο, μπορεί να επιτύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Σας ευχαριστούμε!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτροβιτς.

Την ομάδα των πρωταθλητών απαρτίζουν οι: Ιάσονας Αλεξούδης, Κωνσταντίνος Αλεξούδης, Μιχάλης Γκουδούλας, Ιωάννης Κάβουρας, Παναγιώτης Κάλφας, Ευάγγελος Κεσσούδης, Δημήτριος Μούχλιας, Χρήστος Ντούμας, Μανώλης Πανταζής, Σταμάτης Παπαδημητρίου, Χαράλαμπος Παπαδημητρίου, Αθανάσιος Σαρδανίδης, Θεόφιλος Τσιαμίτας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*