Μεντίζης: Να πάει στον εισαγγελέα η κ.Γκαρά όπως απειλεί. Στρέφεται εναντίον των εργαζομένων

Μεντίζης: Να πάει στον εισαγγελέα η κ.Γκαρά όπως απειλεί. Στρέφεται εναντίον των εργαζομένων

Σήκωσε το γάντι ο Πρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου Αλέξανδρος Χριστόδουλος Μεντίζης, με αφορμή τις δηλώσεις της βουλευτού ΣΥΡΙΖΑ του Έβρου Ναττάσσας Γκαρά, ότι σκέφτεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον του και κατά όσων την κατηγόρησαν πως αποψιλώνει το προσωπικό του νοσοκομείου, παρεμβαίνοντας σε αποσπάσεις και μεταθέσεις υπαλλήλων.  

Μιλώντας στον κορυφαίο ραδιοφωνικό σταθμό STATUS 94.2 και τον Σταύρο Αποστολίδη, ο κ.Μεντίζης τόνισε: “Θέλουμε διαβεβαιώσεις από τον κ.Πλωμαρίτη της ΔΥΠΕ, ότι θα επιστρέψουν οι αποσπασμένοι στο νοσοκομείο. Τον τελευταίο μήνα έχουν αποσπαστεί τρεις διοικητικοί υπάλληλοι και έχει μεταταχθεί ένας ακόμα. Έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις και στείλαμε όλα τα έγγραφα ώστε να ανακληθούν αυτά. Γι’ αυτό πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε σήμερα σε κατάληψη του γραγφείου του Διοικητή του νοσοκομείου κ.Αδαμίδη. Το γραφείο θα τελεί υπό κατάληψη, μέχρι να πάρουμε συγκεκριμένες απαντήσεις. Οι υπάλληλοι έχουν να πάρουν πολλές μέρες άδεια από το 2016 και δεν ξέρει κανείς αν θα πάρουν άδεια το 2017. Δουλεύουν εθελοντικά τα Σαββατοκύριακα για να λειτουργεί το νοσοκομείο.

Έχουμε και την κ.Γκαρά να μας απειλεί με τον εισαγγελέα; Δεν απειλεί εμένα, αλλά τους εργαζόμενους. Να πάει στον εισαγγελέα λοιπόν και να δούμε τι συμβαίνει. Λέτε να βγήκαμε δημόσια και να είπαμε κάτι χωρίς στοιχεία εναντίον της; Γιατί δεν είπαμε γενικά για τους βουλευτές του νομού“;

Υπό κατάληψη το γραφείο του διοικητή 

Το γραφείο του Διοικητή του Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης κατέλαβαν σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι, διαμαρτυρόμενοι για τις συνεχιζόμενες αποσπάσεις, μετατάξεις και μετακινήσεις διοικητικών υπαλλήλων το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο ίδιος απουσίαζε για ιδιωτική του υπόθεση και έτσι δεν σημειώθηκε καμιά ένταση ή παρατράγουδο. ΊΟπως προαβναφέραμε, ο κ.Μεντίζης ξεκαθάρισε πως θα συνεχιστεί η κατάληψη μέχρι να πάρουν ικανοποιητικές απαντήσεις για τις αποσπάσεις και μετακινήσεις υπαλλήκλων που αποψιλώνουν το νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης από προσωπικό.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*