Αλεξανδρούπολη: Με δυο προβολές τη βδομάδα, ξεκίνησε ο Θερινός Κινηματογράφος Φλοίσβος

Αλεξανδρούπολη: Με δυο προβολές τη βδομάδα, ξεκίνησε ο Θερινός Κινηματογράφος Φλοίσβος

Στην γνωστή  καλοκαιρινή όαση δροσιάς και κινηματογραφικής διαφυγής, άρχισαν οι ΠΡΟΒΟΛΕΣ από χθες. Μιλάμε για τον ΘΕΡΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΦΛΟΙΣΒΟ (στο γνωστό μέρος, δίπλα στο Δημοτικό  Camping Αλεξανδρούπολης).


Από χθες Τρίτη λοιπόν 27 Ιουνίου και κάθε βράδυ στις 10μμ, η  Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης παρουσιάζει εκλεκτές ταινίες της  πρόσφατης διεθνούς παραγωγής. Άνετα καθίσματα, μαγευτικό καλοκαιρινό  περιβάλλον, αναψυκτήριο, όλα μαζί συνθέτουν ένα ονειρικό σκηνικό που  ελπίζουμε και φέτος να αγκαλιάσετε και να στηρίξετε με την παρουσία σας!
Θα προβληθούν συνολικά 20 ταινίες. Όπως κάθε καλοκαίρι, θα  προβάλλονται 2 ταινίες κάθε εβδομάδα. Η πρώτη θα προβάλλεται συνήθως 3  ημέρες (από Δευτέρα έως και Τετάρτη), και η άλλη 4 (από Πέμπτη έως  Κυριακή). Βεβαια στον κανόνα αυτό υπάρχουν και εξαιρέσεις (κυρίως λόγω  της Γιορτής Κρασιού, για τις ανάγκες της οποίας ο Φλοίσβος θα  παραμείνει κλειστός απο 22 Ιουλίου μέχρι και την 1η Αυγούστου). Καλό  λοιπόν θα είναι να προμηθευτείτε από το Φλοισβο το καλαίσθητο (και  δωρεάν!!) έντυπο πράγραμμα που περιλαμβάνει πληροφορίες για ολες τις  θερινές προβολές.
Ξεκίνημα λοιπόν τη Τρίτη 27 και Τετάρτη 28 Ιουνίου, με την ταινία  “Γλυκό Φασόλι”, Ιαπωνία 2015, σε σκηνοθεσία της Ναόμι Καβάσε.  Πρόκειται για μια γλυκιά ταινία για τις ανθρώπινες σχέσεις, την  κοινωνική περιθωριοποίηση αλλά και την αξία των μικρών πραγμάτων, με  μια αφήγηση που πραγματεύεται τη σχέση του σύγχρονου πολιτισμού και  της φύσης και χαρακτηρίζεται από εκείνη την αισιόδοξη ιαπωνική  φιλοσοφία που ευνοεί την επικοινωνία με τη φύση και εστιάζει στο  συναίσθημα.
Ακολουθεί την Πέμπτη 29 Ιουνίου έως την Κυριακή 2 Ιουλίου, η ταινία  «Πάση θυσία (Hell or high water)», ΗΠΑ 2016, σε σκηνοθεσία του  Ντέιβιντ Μακένζι και πρωταγωνιστές τον Κρις Πάιν και τον Μπεν Φόστερ,  αλλά κυρίως τον Τζεφ Μπρίτζες σε ένα απολαυστικό ρόλο! Το Πάση Θυσία  είναι ένα νέο-γουέστερν σε ένα απόκοσμο τοπίο, κάτω από τον  εκτυφλωτικό ήλιο του Τεξας με ισχυρές δόσεις μαύρου χιούμορ, βγαλμένο  από το σύμπαν των αδερφών Κοέν. Μια από τις πιο αξιόλογες ταινίες που  θα προβάλουμε φέτος το καλοκαίρι, που είναι προορισμένη να γίνει  κλασική, δεν πρέπει να την χάσετε!
Το πρόγραμμα καθώς και όλες τις πληροφορίες για τις ταινίες μπορείτε  να τα βρείτε στα ηλεκτρονικά media της ΚΛΑ, το site (www.kla.gr)   καθώς και τη σελίδα στο  Facebook: «Κινηματογραφική Λέσχη  Αλεξανδρούπολης».

Μοιραστείτε το άρθρο

Απάντηση