Διδυμότειχο: Δεν έχει νερό, του ήρθε και λογαριασμός 107,5 ευρώ το τρίμηνο!!!

Διδυμότειχο: Δεν έχει νερό, του ήρθε και λογαριασμός 107,5 ευρώ το τρίμηνο!!!

Την στιγμή που είναι γνωστό ότι το Διδυμότειχο αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα έλλειψης νερού, με συνεχείες διακοπές που άλλες ανακοινώνονται και οι περισσότερες όχι, αλλά και το νερό που υπάρχει είναι κακής ποιότητας και είναι υποχρεωμένοι οι κάτοικοι να πίνουν εμφιαλωμένο, η ΔΕΥΑΔ στέλνει “φουσκωμένους” λογαριασμούς και κάνει τους πολίτες της πανέμορφης “πόλης των κάστρων” να βρίσκονται σε έξαλλη κατάσταση και στα πρόθυρα… εγκεφαλικού.

Σε τέτοια κατάσταση μας τηλεφώνησε πριν λίγη ώρα και αναγνώστης του evros-news.gr, που μόλις είχε πάρει στα χέρια του από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης του δήμου Διδιμοτείχου, τον λογαριασμό του νερού για το πρώτο 3μηνο του 2017. Πόσο του ζητούν να πληρώσει; 107,5 ευρώ, την στιγμή που επειδή μένει σε περιοχή η οποία βρίσκεται πάνω από το δημαρχείο, πολλές ημέρες δεν έχει νερό. Μας έστειλε μάλιστα τον λογαριασμό, από τον οποίο έχουμε σβήσει τα στοιχεία του για ευνόητους λόγους, αλλά είναι στην διάθεση του site.

Κι όχι μόνο αυτό. Από τα 107, 5 ευρώ, η αξία του νερού είναι 28,65. Τα υπόλοιπα 80 ευρώ είναι το πάγιο σχεδόν τα ίδια χρήματα(28,34) και τα υπόλοιπα 50 ευρώ η αποχέτευση (το 80% επί της κατανάλωσης νερού) 25,15 ευρώ και άλλα τόσα ένα ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ. Είναι μετά να μην σε πιάνει τρέλα; Κι όχι μόνο αυτό, αλλά το φοβερό είναι ότι ο λογαριασμός εκδόθηκε 14 Ιουνίου 2017. Την ημέρα δηλαδή που η ΔΕΥΑΔ είχε ανακοινώσει επίσημα ότι θα υπάρχει ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ.

Εξαφανισμένος και ανήμπορος να δώσει λύσεις ή εξηγήσεις

ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ Σταύρος Τσιτσιφύλλας 

Ο κόσμος του Διδυμοτείχου βράζει και με τις συνεχείς διακοπές του νερού, αλλά και με τους υπέρογκους λογαριασμούς που στέλνει η ΔΕΥΑΔ. Η συντριπτική πλειοψηφία μάλιστα αρνείται να τους πληρώσει και γι’ αυτό άλλωστε τα χρέη για το νερό έχουν αγγίξει τα 2 εκατομμύρια ευρώ όπως λένε οι πληροφορίες. Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ Σταύρος Τσιτσιφύλλας παραμένει εξαφανισμένος και δεν βγαίνει να ζητήσει έστω μια συγνώμη από τον κόσμο. Φυσικά δείχνει ανήμπορος και ανίκανος να δώσει την οποιαδήποτε λύση και συνυπεύθυνος είναι ο Δήμαρχος Παρασκευάς Πατσουρίδης που ακόμα τον κρατάει στη θέση του.

Υ.Γ1: Κάτι επί προσωπικού ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΜΗ από τους χιλιάδες αναγνώστες του evros-news.gr, γι’ αυτό, αλλά δεν θέλω να εκλάβοπυν κάποιοι ως αδυναμία το γεγονός ότι δεν ασχολήθηκα με όσα ασύντακτα και αστεία προσπάθησαν να απαντήσουν

Το site-Πολλάκης(δεν εννοώ ότι πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, στο περιβόητο κόπυ-πάστε (copy paste) όπως το είπε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας αναφέρομαι), την άλλη φορά έκανε πραγματικά ΦΙΛΟΤΙΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ να μας απαντήσει στο θέμα που είχαμε γράψει για το νερό. Ήταν άλλωστε η πρώτη φορά που οι διαχειριστές τους, ανάμεσα τους και ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΕΥΑΔ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΣΙΤΣΙΦΥΛΛΑ όπως οι ίδιοι παραδέχονται, έγραψαν ένα δικό τους κείμενο και δεν έκαναν copy paste. Δεν είχε πάντως υπογραφή, ενώ κατηγορούσαν εμάς πως το άρθρο ήταν ανώνυμο, την στιγμή που γνωρίζουν όλοι ποιός είναι υπεύθυνος για το evros-news.gr, άρα και για όσα γράφονται.

Αν δεν μπορούν να συντάξουν ένα κείμενο μερικών λέξεων, γιατί αυτό δείχνει η τακτική ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ τους να είναι COPY PASTE (αντιγραφές δηλαδή), ας πάρουν ορισμένες από τις εκατοντάδες καταγγελίες αγανακτισμένων ανθρώπων του Διδυμοτείχου στο facebook και να φτιάξουν ένα ρεπορτάζ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠ ΑΡΙΘΜΟΝ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ αυτή την στιγμή της πόλης του Διδυμοτείχου.

Αν πάντως προσπαθήσουν να ειρωνευτούν ξανά, να ξέρουν πως τότε όπως λέει και το γνωστό θρακιώτικο τραγούδι του Καριοφύλλη Δοϊτσίδη … “Πιτραδιώτ’ χαρά θα κάμουμε”. Και ο νοών νοείτω…

Υ.Γ 2: Ελπίζω το φιλαράκι μου(και το εννοώ), μην προσπαθήσει-επειδή “πιάνω” κάτι τέτοιο στην ατμόσφαιρα-με τον… έξυπνο τρόπο που ξέρει καλά να χρησιμoποιεί, να μου απαντήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε μια προσπάθεια να αποσείσει τις ευθύνες από τον δήμαρχο κ.Πατσουρίδη που είναι ο πρώτος και βασικός υπεύθυνος για την επίλυση του τεράστιου προβλήματος με το νερό. Γιατί… θα χαλάσουμε τις καρδιές μας. Εγώ δεν είμαι διατεθειμμένος, μετά από 30 χρόνια επαγγελματικής παρουσίας στον χώρο, να κάνω το evros-news.gr σάιτΠολλάκης(και δεν εννοώ πολιτικά επαναλαμβάνω, στο copy paste (κόπυ πάστε) την αντιγραφή αναφέρομαι που είπε ο αναπληρωτής υπουργός υγείας).

 

ΚΩΣΤΑΣ ΠΙΤΙΑΚΟΥΔΗΣ

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Ένα σχόλιο

  1. Το 107,50, ειναι ταρίφα; Γιατι και σε εμενα τοσο ηρθε.

Απάντηση