Η Σαγήνη μας περιμένει την Παρασκευή, με χορευτική σύμπραξη 4 συλλόγων

Η Σαγήνη μας περιμένει την Παρασκευή, με χορευτική σύμπραξη 4 συλλόγων

Σε μια όμορφη μουσικοχορευτική βραδιά, που για την επιτυχία της αποτελεί εγγύηση η σύμπραξη των χορευτικών συγκροτημάτων τεσσάρων συλλόγων, μας καλεί για την Παρασκευή 30 Ιουνίου ο Εκπολιτιστικός Λαογραφικός Μορφωτικός Σύλλογος Άνω Σαγήνης “Το Λεονταριό”.

Οι εκδηλώσεις που διοργανώνει στην Ορεστιάδα, είναι στα πλαίσια του εορτασμού των Αγίων Αναργύρων και μεττέχουν εκτός από τα χορευτικά του συλλόγου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεταξάδων, ο Χορευτικός Σύλλογος Δόξας, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Β.Έβρου και Φίλων “ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ”. Εγγύηση για την μουσική της βραδιάς αποτελεί η ορχήστρα Κουρούδη.

Η πρόσκληση του συλλόγου αναφέρει:

“Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ι.Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Άνω Σαγήνης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Λαογραφικού Μορφωτικού Συλλόγου Άνω Σαγήνης το «ΛΕΟΝΤΑΡΙΟ», σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία
σας τις Εορταστικές, Πολιτιστικές, Χορευτικές εκδηλώσεις ¨ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 2017¨ που διοργανώνουμε την Παρασκευή 30 Ιουνίου στον προαύλιο χώρο του πνευματικού μας κέντρου στην Άνω Σαγήνη Ορεστιάδας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017 και ώρα 19:30 θα τελεστεί μέγας εσπερινός στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών.
Μετά το πέρας του Εσπερινού, στις 21:00 στον προαύλιο χώρο του πνευματικού κέντρου θα εμφανιστούν τα χορευτικά συγκροτήματα:
– Πολιτιστικός Σύλλογος Μεταξάδων
– Χορευτικός Σύλλογος Δόξας
– Σύλλογος Ηπειρωτών Β.Εβρου και Φίλων «ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ»
– Λαογραφικός, Μορφωτικός Σύλλογος Α.Σαγήνης
« Το Λεοντάριο» Παιδικό τμήμα»
– Λαογραφικός, Μορφωτικός Σύλλογος Α.Σαγήνης ¨Το Λεοντάριο ¨ Τμήμα Ενηλίκων
Τις εκδηλώσεις θα πλαισιώσει η παραδοσιακή ορχήστρα του Κουρούδη”

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Απάντηση