Αχ βρε Σούλα!!! Γιατί κλείνεις την πίστα μοτο κρος στο Πύθιο;

Αχ βρε Σούλα!!! Γιατί κλείνεις την πίστα μοτο κρος στο Πύθιο;

Πίστα μότο κρος ΤΕΛΟΣ στο Πύθιο και φυσικά δεν θα διεξαχθούν οι εκδηλώσεις που προγραμματίζονταν για τις 5 Αυγούστου, αλλά και δεν πρόκειται να ξαναλειτουργήσει στο μέλλον. Ούτε ακόμα για προπόνηση. Αιτία; Η καταγγελία που έκανε κάτοικος του χωριού ή της περιοχής στην αστυνομία, όπου επικαλέστηκε ότι η συγκεκριμένη πίστα λειτουργεί χωρίς την απαραίτητη άδεια και πρέπει να μην επιτραπεί ξανά να γίνει εκεί οποιαδήποτε εκδήλωση.

Το όνομα του κατοίκου δεν έγινε γνωστό, αλλά ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Χάρης Θεοχαρίδης, από τους πρωτεργάτες των συγκεκριμένων εκδηλώσεων, που όταν διεξάγονταν συγκέντρωναν πολύ κόσμο, δημιουργούσαν “ζωή” στο χωριό και έφερναν έσοδα στις δυο καφετέριες και δυο ταβέρνες και στα άλλα μαγαζιά του χωριού, έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook για κάποια… Σούλα.Οπότε, ο τίτλος μας πάει… γάντι στη συγκεκριμένη περίπτωση. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το άτομο που έκανε την καταγγελία, διαμαρτυρόταν για την πίστα μότο κρος υποστηρίζοντας ότι προκαλεί σκόνη ή οι μοτοσυκλέτες κάνουν θόρυβο, αλλά όταν πήγε στην αστυνομία ενημερώθηκε ότι γι’ αυτούς τους λόγους δεν μπορεί να υπάρξει απαγόρευση. Έτσι έκανε καταγγελία γιατί δεν υπάρχει άδεια λειτουργίας.

Να τονίσουμε τέλος ότι παρόμοιες πίστες λειτουργούν στο νομό Έβρου σε Τυχερό, Απαλό και Καστανιές και εκεί όχι μόνο δεν υπάρχει η παραμικρή αντίδραση, αλλά ο κόσμος τις “αγκαλιάζει” γιατί φέρνουν κόσμο, κίνηση και “ζωή” στο χωριό τους. Στο Πύθιο φαίνεται ότι κάποιοι έχουν… λύσει όλα τα υπόλοιπα προβλήματα τους και η ύπαρξη της πίστας μότο κρος που αποτελεί και “πόλο έλξης” για τους ελάχιστους νέους οι οποίοι έχουν μείνει στην περιφέρεια, τους ενοχλεί.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*