Έδωσε λύση τελικά για το Κ.Υ.Σαμοθράκης ο Καίσας

Έδωσε λύση τελικά για το Κ.Υ.Σαμοθράκης ο Καίσας

Τα κατάφερε τελικά ο Γιώργος Καίσας και έδωσε λύση στο πρόβλημα επάνδρωσης του Κέντρου Υγείας Σαμοθράκης, αφού οι συνεχείς επισκέψεις και το αδιάκοπο.. πρέσινγκ στον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξάνθο, έφερε αποτέλεσμα.

Μπορεί να του έχω ασκήσει σκληρή κριτική σε άλλα θέματα, αλλά ο βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ που ουσιαστικά “έτρεξε” την συγκεκριμένη διαδικασία, έπεισε τον κ.Ξάνθο να δοθούν ισχυρά κίνητρα προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του Κ.Υ. σε Ιατρικό προσωπικό, όπως η δυνατότητα ευνοϊκής μετάθεσης μετά την συμπλήρωση ενός εύλογου χρονικού διαστήματος και η μετατροπή των θέσεων σε Επιμελητού Α.

Προηγήθηκε η πρώτη απόφαση για ευνοϊκή μετάθεση μετά από παραμονή για κάποιο χρονικό διάστημα και αναμένονταν η υπουργική απόφαση για την προκήρυξη των θέσεων Επιμελητή Α’ (από Επιμελητή Β που είναι η συνήθης διαδικασία), ώστε να υπάρχει και το σημαντικό οικονομικό κίνητρο. Κι αυτά τα πάλεψε μόνος του ο κ.Καίσας, άσχετα αν όπως έγραψα είναι… μεγάλη καρδιά και αποδέχθηκε να υπογράψει μαζί με τους δυο συναδέρφους του Νατάσσα Γκαρά και Δημήτρη Ρίζο την τελική επιστολή.

Είχε λοιπόν κάθε δικαίωμα να ανακοινώσει ο ίδιος με δελτίο τύπου αυτή την πολύ θετική εξέλιξη, αν και θα  έχει ενδιαφέρον να δούμε σήμερα αν γίνει προσπάθεια να το… οικειοποιηθεί εντελώς μέσω των πολύ καλών σχέσεων που έχει με συγκεκριμένο site και κάποιος άλλος ή άλλη.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Απάντηση