Τράπεζα Έβρου: Η νέα διοίκηση ας δει και το site της

Τράπεζα Έβρου: Η νέα διοίκηση ας δει και το site της

Νέα διοίκηση λοιπόν από χθες στην Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου, με Πρόεδρο τον Σταύρο Σταυράκογλου, πρώην επικεφαλής του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης. Ο ίδιος και οι συνεργάτες του έπιασαν από σήμερα δουλειά, αλλά ας ρίξουν και μια ματιά στο site της Τράπεζας που είναι απαράδεκτο. 

Μπαίναμε και εμείς, όπως και οι άλλοι δημοσιογράφοι από τα ΜΜΕ του Έβρου για να ενημερωθούμε σχετικά με την Γενική Συνέλευση, τις εκλογές και τα αποτελέσματα, αλλά εκτός από την τυπική αναγγελία της Γ.Σ, δεν υπήρχε τίποτε άλλο. Ένα θέμα στην ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ που αφορά την ΣΤΕ από τον… Σεπτέμβριο του 2016 μόνο!!! Ούτε καν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας την Κυριακή. Αποκορύφωμα; Καλά που ο νέος Πρόεδρος Σταύρος Σταυράκογλου ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook φωτογραφία από την πρώτη συνεδρίαση και την συγκρότηση σε σώμα και μπορέσαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο.

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου, είναι μια εταιρεία που κατέχει δεσπόζουσα θέση στα οικονομικά-και όχι μόνο-πράγματα του νομού Έβρου και η “εικόνα” της θα πρέπει να είναι στις προτεραιότητες της διοίκησης. Ελπίζουμε ότι ο κ.Σταυράκογλου με τους συνεργάτες του στην διοίκηση, θα δώσουν λύση και σε αυτό το θέμα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πριν απίο λίγα λεοπτά μας ήρθε το πρώτο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της νέας διοίκησης, με την συγκρότηση του νέου Δ.Σ σε σώμα. Είναι σίγουρα μια καλή αρχή και μια ενέργεια προς την σωστή κατεύθυνση. Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι θα έχει και συνέχεια.